Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Uitstekend!

Gebruiksvriendelijke site, supersnelle levering.

Perfectly basic een aanrader.

Perfecte site, duidelijk en stijlvol . Zeer goede ervaringen met Perfectly basic.

Shop het liefst bij Perfectly Basics !

Word zo blij van PB, altijd de nieuwste mode met de mooiste merken !

Snel, uitstekend verpakt !

Prachtige jurk!

Dank weer!

Topwinkel

Overzichtelijke website ; breed kwalitatief aanbod; snelle levering; persoonlijke noot in de doos wat net dat beetje extra geeft. Een plus om toe te voegen als service zou zijn om samen te werken met Klarna, zodat je achteraf kan betalen.

Altijd snelle en goed verzorgde levering.

Levering is altijd snel en persoonlijk. Inhoud ziet er altijd goed verzorgd uit. Retour proces is zeer goed. Niets dan lof!

The whole experience was great!

Easy to shop. Easy to navigate the site. Easy to purchase. We received our order within such a short amount of time. The whole experience was great.

Mooie collectie, goede service

De collectie is heel uitgebreid. Ook fijn dat er een lookbook is, zodat je combinatiemogelijkheden ziet. Snelle levering, mooi verpakt en altijd met een handgeschreven notitie.

Ben superblij met de service van BP!

De service van PB ervaar ik als de beste en springt echt boven de andere webshops uit. Heldere website, duidelijke communicatie over levering en retourneren. Een hele snelle respons op vragen etc. En de personal touch die je bij de bestelling krijgt, ervaar ik als een zeer positief. Complimenten!

Heerlijk T-shirt

Fantastisch snelle levering van een mooi wit t-shirt wat ik het liefst 24/7 draag.

Geweldige winkel

Prachtige kwaliteitsspullen, altijd met zorg ingepakt. Klantenservice prima bereikbaar. Retours worden snel en correct afgehandeld. Kortom zeer aan te raden.

Altijd een geweldige service!

Heel vlotte ervaring

Ook met de retour, duidelijke instructies en communicatie!

Altijd een fantastische ervaring

Ik heb al enkele malen kleren gekocht bij a perfectly basics en Ben steeds heel tevreden. De product omschrijving klopt, de maattabel is goed en de foto’s geven het product correct weer. De klantendienst is zeer vriendelijk en behulpzaam. Deze webshop is dan ook een aanrader.

Wordt snel geleverd, goed service

Alleen maar goede ervaringen

Snelle levering. Nog nooit klachten gehad

Snelle levering enretourservice.Kwaliteit voldoet aan beschrijving

Tip top in orde: service, producten en aanbod.

super!

Hele fijne webshop met prachtige artikelen en hele goede service. Altijd.

Always excellent service.

Client with PB for many years. Always pleased with tge site and its service.

Snel kwaliteit geleverd

Ik bestel altijd graag bij perfectly basics omdat ze goede producten leveren van hoge kwaliteit. Producten zijn er snel en hebben altijd een persoonlijk bericht bijgevoegd. Ook retourneren gaat met gemak en zonder extra kosten.

Vlotte levering en eenvoudig te retourneren.

Snelle service en goede uitleg over welke maat de beste is

Chat werkt ook goed en ik heb nu aankopen gedaan met de juiste maten met behulp van de maat aanduiding op de site. Voorkomt ruilen etc.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.