Prachtige kleding, snelle verzending en makkelijk retourneren

Al meerdere malen naar tevredenheid kleding besteld bij perfectly basics. En was het toch niet helemaal wat ik had gehoopt dan simpel geretourneerd met bijgeleverde verzendlabel zonder extra verzendkosten. Heel tevreden dus!

Heel klantvriendelijk !

Het was voor mij de eerste keer , dat ik iets bestelde bij PB . De bestelling werd keurig op tijd , mooi ingepakt, bezorgd . Het ruilen , van het door mij bestelde product , was geen probleem . De bijgevoegde kaart , met handgeschreven boodschap , vond ik heel fijn

Prachtige jurk, snel geleverd!

Weer een goede ervaring met PB!

uitstekend

goede keuze, mooie selecties, prima service.

uitstekend

Snelle service, mooie producten, goede retourregeling (niet nodig gehad). Kortom, alles tot in de puntjes verzorgd.

Kleding met een persoonlijke boodschap

Mooie kleding, netjes ingepakt met een leuk woordje erbij! Wat een cadeautje om te krijgen zeg!

Super goede webshop

Mooie items, op veel manieren gepresenteerd, veel info om je keuze te maken.

De ontdekking voor iedere vrouw

Maar wat blij was ik deze site te hebben ontdekt al surfend naar iets voor mijn garderobe. Vooral deze branche interesseert me om online inkopen te doen. Natuurlijk moet ik toegeven dat het niet de goedkoopste stukken zijn maar je kan toch ook al heel mooie zaken vinden in sale. En toch... PB maakt het je niet gemakkelijk en zowat elke leeftijd vindt er wel iets dat aansluit bij zijn smaak. Soms wat edgy ook en daar hou ik net van... De informatie bij elk stuk is grandioos uitgebreid en dit is als afsluiter in mijn relaas wel een zeer belangrijke info bij het kiezen: zowel wat of hoe een stuk te dragen, de info over de ontwerper als ook welke de stof is van schoen of kleding! Ook de gepresenteerde looks spreken voor zich! Proficiat PB: hoedje af! Kristin

Perfect. Snelle levering. Geen verzendkosten

Echt oog voor vakmanschap in alle details

Ontzettend mooie collectie’s, breed assortiment, erg volledige webwinkel in foto’s, beschrijving, en te volgen bestelprocedure. Geleverd met een persoonlijke touch.

Bijna altijd heel erg goed!

Soms vooral bij breisels valt de kwaliteit tegen. Dit is op de IPad niet duidelijke te zien.

Mooi basic shirt, mooi materiaal en mooie kleur.

gegarandeerde kwaliteit en service

al jaren een tevreden klant van PB

Binnen 1 dag en mooi verpakt

Keurig verpakt met persoonlijke noot . Retouren gaat zonder probleem.

Prima. Mooie kleding en snelle levering.

Top site

Zeer grote mooie collectie, heel snel verzonden, retouren heel snel afgehandeld, ontzettend prettig bedrijf

Goede ervaringen met de bestellingen van perfectie basics. De bestelde zaken worden geleverd. De kwaliteit van de items is goed.

Super in alle opzichten

Enkele keren besteld bij PB: mooie en ruime keuze; mooi geshowd; inzichtelijke omschrijving maatvoering (bijv welke maat model draagt); goede service..

Duidelijke en snelle afhandeling

Zie boven

super snel

leuke bedrijf

Echt heel fijn en goede ervaring

Echt supertof dat ik mijn bestelling de volgende dag in huis had. Ik had een fotoshoot voor een zakelijke website. Ik belde met PB aan het einde van de middag en degene aan de telefoon heeft gezorgd dat mijn bestelling nog mee kon met de koerier

Goede en snelle afwerking van mijn order

Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik een mail met de bevestiging van de bestelling. De levering via een PostNL afhaalpunt is correct verlopen. De kleding die ik besteld had was netjes verpakt. Ik ben heel tevreden over de afwerking van mijn bestelling.

Very easy and effective way to shop on-line, the return also hassle free

I have used perfecly basics on/off about 1-2 times/year and have been happy with how this online shop functions. As I live in Finland, it used to be that returns were made by Post, this required a little more effort compared to the hassle free extremely simple procedure at place now. The only thing I`m not so happy/pleased about is that even though the measurements for each of the garments are always given on the web page, I usually tend to order 1 size too big clothe for my fit. I have come to the conclusion that since the company is from the Netherlands, it is always good to assume that the clothes selected would better fit a little taller person,as I am 167 cm tall. I adjust my ordering accordingly.

Altijd top!

Bezorging, kwaliteit van de kleding, handgeschreven briefje: altijd perfect in orde!!

Schnelle Lieferung, liebevoll verpackt.

Sehr schöne Ware, eine super web site, sehr übersichtlich, toll präsentiert.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.