Leuke online winkel

Duidelijke foto's, handige maattabel (vermindert het aantal retouren), verzending en verpakking is gewoon goed geregeld.

Erg mooie, eenvoudige, basiskleding die heel veel mensen zouden moeten dragen.

Mooie kleuren, mooie kwaliteit!

Meest complete online winkel voor basics van topkwaliteit

Supersnelle levering, met liefde verpakt en inhoud van topkwaliteit!

Jullie zijn geweldig!

Makkelijk besteld, en het pakket kwam heel snel!

Goede info, service en afhandeling

Uitstekend!

Prima verzorgd mét persoonlijk tintje en snelle service

Simply perfect

Extraordinary clothing, fast delivery and very good customer services

Snel,verzorgd en retourgeld snel terug.

Heel netjes, op tijd, kortom een 10.

Goede keuze en snelle aflevering

Ik vind het persoonlijke bericht leuk

Perfectly

Prettig, je besteld iets. De volgende dag is het er! Zit een leuk kaartje bij met bv “Veel plezier met je aankoop” en de naam van de persoon. Keurig ingepakt, niet een te groot pakket. Kortom gewoon goed.

geweldig!

PB heeft een ruime keus in merken die zowel qua kwaliteit als duurzaamheid hoog scoren. De website is up to date en werkt fantastisch. De kleding wordt keurig verpakt en verzonden altijd met een persoonlijk berichtje (handgeschreven). Ook het retour en terug betalingssysteem werkt zoals het moet werken. Nooit geen problemen gehad met terugbetalingen etc. het wordt vlot afgehandeld. Kortom een voorbeeld voor veel andere web shops.

Goede service, mooie artikelen

Goede service, mooie artikelen

Duidelijk website goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijk website goede kwaliteit en snelle levering

Selle en perfecte afhandeling van leveren en crediteren!

Helaas waren de artikelen voor mij niet geschikt, maar het wordt heel goed geleverd, mooi verpakt en makkelijk om het weer te retourneren. Had liever gehad dat het allemaal goed was maar dat was helaas niet het geval. Volgende keer beter!

Uitstekende service

De bestelling wordt altijd snel en adequaat uitgevoerd.

Altijd goed

Prima site, prima kleding.

Hele goede service. Charmant persoonlijk briefje erbij. Duidelijke website

ik was op zoek naar T-shirt en kwam daardoor op Site. Wel vrij kostbare kleding. Maar goede basics. Goede service. Duidelijke site. Voor mij zou er wat meer kleur bij kunnen. Vrijveel wit, blauw en zwart!

Mooie collectie, goede service

Zie boven

Snelle levering, mooi verpakt!

Mooie kleding....

heel goed

zoals boven altijd keurig afgehandeld en bezorging op tijd en mooi verzorgt

Zeer goed qua levering en keuze kledingmerken. Jammer dat een aantal merken niet verder gaat dan 40/42. Jammer dat de schoenenmerken niet verder gaan dan 41.

Perfect!

Online shoppen zoals het hoort! Een mooie collectie, goede beschrijving en foto's, snelle levering, eenvoudige retourservice en telefonisch goed bereikbaar! Het handgeschreven berichtje maakt online shoppen toch een soort persoonlijk! Het is steeds weer een feest de doos te openen. Niets op aan te merken dus, gewoon doen

Goede service, altijd een leuk briefje erbij

Goede levering, goede service en veel variatie in kleding. Perfect, Een voorbeeld voor veel websites!

Very good

Excellent

Positief

Gaat eigenlijk altijd goed. Je krijgt na bestelling de volgende dag pakket thuis en als het een keer niet bevalt, kun je het gemakkelijk en kosteloos terugsturen. Ik ben heel tevreden over Perfectly Basics.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.