vooral hele goede productbeschrijving

Veel keuze, van sommige merken als een van de weinigen XS in de collectie. Vooral zeer goede productbeschrijving waarop te vertrouwen is.

De liefde voor kleding blijkt uit alles.

Snelle levering, keurig verpakt en goede kwaliteit!

Snelle levering en goed verpakt

Prettig persoonlijk kaartje Prima afhandeling!

Nice shop for woman.

Niche shop for woman , with clear expectation.

Prima, zal PB zeker aanbevelen aan anderen

Snelle service, goed verpakt.

Mooie kwaliteit, mooie producten

Verwachtingen volledig waargemaakt :-)

Mooie kleding en altijd mooi en persoonlijk verpakt!

Mooie kleding, die snel verstuurd wordt. Altijd met een persoonlijke boodschap. Stuur je iets terug, dan word je retour snel verwerkt.

Snelle prima levering

Hele fijne site

Mooie merken, duidelijke site mét afmetingen van de items en mooi verpakt snel in huis

Heel goed!

Fijne website, goede service, snel.

mooie stijlvolle tijdloze kleding in mijn smaak voor werk en thuis

ik ben blij met Perfectly Basics en mij items die ik daar besteld heb. ik krijg via email merken updates en zo zie ik leuke nieuwe dingen. altijd mooi verpakt en snel bezorgd. ik blijf klant.

mooie collectie en snelle levering

overzichtelijke webshop met mooie collectie en duidelijke omschrijving van de producten.

Zowel de snelle levering en eventuele retournering, altijd prima.

Snel, klantvriendelijk, krijgt waar voor je geld, perfecte kwaliteit

Snel, klantvriendelijk, je krijgt waar voor je geld

Vriendelijk geholpen, goede service .

Veel aandacht

Veel aandacht aan bestelling besteed ondanks dat er deze keer geen handgeschreven kaartje bij de bestelling zat. Hiervoor bood PB met een net kaartje uitleg en excuses aan. Bestelde producten netjes verpakt en levering supersnel. Dank hiervoor.

Good quality and fast delivery

I was looking for a good quality elastic hair band which is hard to get a hold of nowadays. PB had it and delivered it very fast. Very happy.

Top kleding en top service

Bestel al vele jaren, altijd goede kwaliteit, laatste mode, vrijwel altijd kloppende maattabellen, ik koop eigenlijk nooit meer ergens anders. Snelle en persoonlijke service.

Uitstekende online-winkel

Ik bestel al een paar jaar geregeld kleding bij PB. Snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijke touch. Retourneren gaat ook vlot met spoedige terugbetaling of verrekening.

Zoals altijd prima.

Snelle levering. Artikel voldoet aan de verwachting.

dé online winkel met geweldige service en leuke collectie

snelle levering, snelle afhandeling van retourzending en nogmaals een erg leuke collectie kleding

Perfect geregeld!

Perfect geregeld met een persoonlijke toets!

Makkelijk bestellen, leuke spullen, behulpzame klantenservice

Prachtige kleding, snel bezorgd

Netjes verpakt met persoonlijke Touch door vriendelijk kaartje!

Altijd prima

Leuke merken, duidelijk afgebeeld, prima service. Ik ‘kom’ hier al jaren en er is nog nooit iets mis geweest. Mijn favoriete webwinkel.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen