super snel en correct geleverd

mijn ervaring is zeer goed beveel hem iedereen aan

Mooie duurzame basics

Mooie collectie Mooi in beeld gebracht Goede omschrijving Goede service als snelle levering en eenvoudig retourneren

Geweldige snelle bezorging!

Mijn eerste bestelling een vest bleek te groot, teruggestuurd, en binnen enkele dagen ontving ik een kleinere maat. Prima service!

Altijd correct, altijd snel

Of reageert heel snel wanneer je even moet wachten omdat een product niet op voorraad is. Producten zijn dat wachten wel waard: heb ook wel eens dat het me niet goed past maar de kwaliteit is altijd heel mooi.

Altijd goede service

Bestellingen verlopen altijd goed ook bij vragen wordt je telefonisch goed geholpen

Probleemloos

Snelle levering en goede service

Prima ook telefonisch te bereiken. Weet nog niet hoelang geld Retour komt. Ik blijf klant

Overzichtelijke website en mooie collectie

Snelle levering en bij evt. retour ook snelle correcte terugbetaling.Maar door goede omschrijving collectie weinig retour.

Fijne webwinkel, PRIMA service.

Bij PB MAG ik graag online shoppen, veel keus. Snelle levering en prima service.

Persoonlijk

Hele vriendelijke en persoonlijke benadering. Bovendien zeer eenvoudig te retourneren en ruilen d.m.v. retouretiket.

snelle levering, snelle reactie bij vragen

zeer vriendelijke, verrassende persoonlijke berichten bij levering bestelling

Perfectlybasics staat bij mij op nummer 1

Snelle levering, retourneren makkelijk, snel je geld terug. Mooie merken! Regelmatig een update van nieuwe kleding, daar haal ik toch vaak wel wat uit!

I am extremely satisfied whenever i buy from P.B

I recently bought a grape purple kaftan from Speezys Amsterdam.The colour is exactly as in the picture,the size guide very reliable.I received it on time and the quality is very nice.Thanks P.B of being so accurate in everything.

Hele fijne online shop

Leuk hoe jullie met een persoonlijke touch een bestelling afleveren. Stop daar nooit mee, hoe groot jullie ook worden! Succes!

Perfect!

Na lange tijd weer eens geshopt op PerfectlyBasics. Fijne website en geen enkele irritatie bij het bestelproces:). Snelle bezorging, mooi op tijd. Met zorg ingepakt voorzien van een persoonlijke tekst, leuk!

Stijlvol en toegankelijk

Goede service en mooie merken.

In 1 woord: top

Mooie collectie, snelle levering, ook in deze drukke corona tijd, leuk persoonlijk briefje erbij. Netjes verpakt. Al met al, ik hoef niet meer naar een winkel.

Geweldig bedrijf

Mooie kleding collecties, assessoires enz. Alles voor een modebewuste vrouw, die niet meer in de winkels van haar hometown kan shoppen en slagen. Prima in de levering en de retouren. Snel in de terugbetaling. Al met al: Uitstekend! Op alle fronten.

Wat je ziet is wat je krijgt

Keurig verpakt, staat heel goed op de site !!

Just perfect

Goede kwaliteit en verzending altijd in orde.

Snel,goed verpakt. Leuk kaartje erbij

Zie hierboven

Tot nu toe goed.Alleen is het jammer dat mijn bestelling niet geleverd is op de afgesproken datum.Dus nu maar afwachten. Salut

Supersnel en heel mooi

Goede service. Snelle antwoorden op vragen. Snelle levering.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.