Een site om elke dag te bezoeken

Snelle bezorging altijd netjes verpakt en een geschreven boodschap

Beste webshop die er is

Groot assortiment van allerlei mooie merken. Alle kledingstukken worden individueel opgemeten dus de kans dat iets niet past is klein. Snelle verzending en goed verpakt. Retourneren is gratis en je hebt je geld snel terug.

Makkelijk bestellen, prima communicatie en met liefde verpakt!

Hele snelle levering en ook snelle terug betaling bij retour.

Prima service en snelle levering

Alles bestellingen worden altijd heel vlot geleverd. Het aanbod is breed en de wekelijkse adviezen maken het maken keuzes makkelijker en geven inspiratie.

Snelle levering, mooie items!

Mooie kleding, en mocht je iets willen retourneren is dit makkelijk en snel geregeld! Mooie site!

Best webshop

Quick deliverys and returns, interesting assortment. The size guide system is very good.

de beste webshop die ik ken

veel keuze ,snelle verzending en goede service

Top webwinkel!

mooie merken; kwalitatief mooie kleding stukken; communicatie heel goed; snelle levering en leuk verpakt met een handgeschreven kaartje erbij is top! Een feest om het pakket te openen!

Grote keuze, snelle levering perfect

Nog nooit teleurgesteld.

Top service, snelle verzending, goede retourservice en snel terugbetalen.

Altijd mooi

Het is heerlijk om te kijken naar al het moois wat er wordt aangeboden Mooie kwaliteit kleding. Snelle levering.

Een echte aanrader

Een kadootje om te ontvangen. Liefdevol verpakt en mooie kwaliteit

Zeer goede service en zeer klantvriendelijk

Alleen maar positieve ervaringen met PB. Bestellingen worden snel geleverd en PB kwam pro-actief met alternatieven toen een bestelde item niet voorradig bleek te zijn. De persoonlijke handgeschreven tekst bij de bestelling waardeer ik zeer

prima online winkel.

maak al jaren gebruik van deze online winkel en nog nooit problemen ondervonden. Goede en ruime keuze aan kleding/producten

Mooie kleding , goede levering

PB heeft mooie kleding Echt basics Wordt netjes en snel geleverd Met Ev gratis retour

Perfect.

Mooi site, duidelijk, snel in huis. Ik denk dat er leuke mensen werken. Ik ben er blij mee.

Prachtige collectie :)

Daar de hele wereld op zijn kop staat t.a.v. duurzaamheid, wil ik ook mijn steentje bijdragen. M.a.w. koop iets moois dat ook nog eens een keer van goede kwaliteit is. En inderdaad stoppen met het kopen van kleding wat na 1 of 2 x wassen de prullenbak in kan. Mooi voordeel is dat je uiteindelijk nog goedkoper uit bent. Website is overzichtelijk, service is TOP en de kleding is waanzinnig. Ik ben Fan !! :)

Geweldige online winkel met stijlvolle basics

Groot aanbod van de absolute must-have merken. Uitgebreide voorstelling van elk artikel door tal van foto’s en goed gekozen combinaties. Helpt echt om de juiste keuzes te maken! Vlotte verzending en retour mogelijkheid. Ik ben fan!

Mooie kleding en zeer betrouwbaar bedrijf!

Prachtige kleding wordt keurig verpakt en snel verzonden. Nooit problemen met retourzendingen en terug betaling. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden!

Uitmuntend

Zeer goede kwaliteit Goede prijs/kwaliteit verhouding Levering precies op tijd Makkelijke retournering indien gewenst

Alle fijne merken ïn één shop.

Prachtige collectie met tijdloze kwaliteitsitems. Mijn favoriete shop, snelle levering en goede service.

Leuke site met leuke foto’s

Leuke kleding snel geleverd

Customer-centric and Smart service

Easy, swift, super!!!

Uitstekende service

Bestelling snel ontvangen, keurig verpakt. Ook afhandelen van een retour snel en efficiënt. En natuurlijk mooie truien ontvangen.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen