Erg vriendelijk

superservice

PB verzorgt de bestelling heel netjes vanaf het moment van bestellen tot en met de eventuele retourservice.

betrouwbaar

mooie collecties, presentatie stemt vrij goed overeen met de producten, soepele afhandeling, betrouwbaar

Zalige online winkelervaring

Kwaliteit en super goede service. Geven snel en goed advies als je vragen stelt. Je voelt dat hierachter een team met passie zit. Ik ben blij dat ik deze winkel heb leren kennen. Een gezond tegengewicht voor de Mega online shops...

Snelle levering en hele goede service!

Ik had een broek besteld, die heel snel geleverd werd, met een persoonlijke noot erbij. Helaas paste de broek niet. Teruggestuurd en binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Geweldig bedrijf

Prachtige kleding en keuze... service is heel hoog. Ik vind de website prachtig.

Goede service mooie collectie

Het verzenden en retourneren gaat altijd prima.Ze hebben prachtige kleding

Altijd erg tevreden

Altijd snelle levering. Product valt nooit tegen . Persoonlijk handgeschreven kaartje. Goed verpakt.

duidelijk en correct

Beautiful products, efficient and fast service with a personal touch. Love !

Excellent products and service to match. Only negative American brands are more visible on the website now? A bit same same as other large online websites. I just won’t buy I love your Scandinavian and European brands.

Mooie collectie, liefdevol ingepakt, goede website, terugsturen is eenvoudig.

Perfectly basics: een aanrader!

Mooie website, snelle levering en prima service!

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering, prima verpakt en goede retour service

Fijne website voor exclusievere dameskleding

Overzichtelijke website met veel foto’s per artikel wat daardoor goed te beoordelen is. Kwalitatief goede kleding van mooie merken. Regelmatig leuke acties.

Goede service,snelle levering.

Niets op aan te merken.

Leuke site

Leuke site die goed opgebouwd is. Als klant kan je alles snel en makkelijk vinden en bekijken. Ben tevreden met mijn aankopen.

Gelijk de volgende dag alles prima bezorgd

zie hieronder

Snelle levering, keurig verpakt, geheel naar wens

Mooie producten, snelle levering

Altijd mooie producten en snelle levering met persoonlijke boodschap!

VERWENNERIJ!

Mooie merken, duidelijke foto's en uitstekende service!

beautiful shop

A wonderful shop, I love it. All items perfectly presented so you can imagine how it looks like on different outfits. Although I'm from Germany shipping is very fast and reliable.

Komen verzoeken na(melden wanneer een andere maat beschikbaar is).,Vlotte verzending. Kosteloos verzenden en retourneren.

Altijd stipt en accuraat

Snelle en keurige bezorging, product overeenkomstig verwachting

Goede service, behulpzaam en telefonisch bereikbaar

Laatste aankopen helaas teleurstellend

Pb verder kwaliteitsstore