Prachtige winkel en service!

Prachtige winkel en service!

Snelle levering, mooi verpakt. Leuk een persoonlijk briefje erbin

Fantastic, as always !

Fantastic, as always ! Quick and easy.

Punctueel, goede service en mooie collectie

Een mooie collectie kleding en schoenen, echte onmisbare basics. De service is uitstekend: snel, persoonlijk, makkelijk retourneren en een seintje als iets weer voorradig is. Items blijven ook in de winkelwagen staan als je nog even wilt nadenken. Prima alternatief voor fysiek shoppen!

Goed verzorgd en alles snel en netjes.

Al jaren koop ik bij PB. Over het algemeen alles oké.

Fijne site, makkelijk bestellen, snel geleverd

Enige dat ik mis is betalen met afterpay

Kan niet beter

Zoals altijd prima in orde.

Top merken, top collectie en top service, geweldige presentatie!

PB is uitgegroeid tot meest inspirerende en zintuigen prikkelende online ervaring.

Geweldige webshop

Snelle levering, uitgebreide collectie, goeie retourservice!

Good quality, arrived quickly

Perfect service

Mooie kleding en goede service

Mooie kleding en snelle levering!

Uitstekende service, snelle terugbetaling

Mooie kleding, mooie merken, overzichtelijke foto’s en het artikel is prachtig verpakt en op tijd bezorgd.

Mooie webshop, top service

De webshop is overzichtelijk en met een groot assortiment. De snelle service met persoonlijke notitie, top.

Goede service ook bij retouren

Schitterende collectie. Heldere presentatie. Goede verzendservice.

Brede collectie van goede merken. Goede prijs/kwaliteitverhouding over het algemeen. Veelal basics met soms een exclusieve uitschieter. Zeker in Coronatijd onmisbaar voor mij. Goed georganiseerde verzend en retourservice. Goede bereikbaarheid.

Top service!

Prachtige website, kleding en snel bezorgd. Retourneren zeer goed geregeld.

Gewoon goed!

Mooie, grote keus in kwaliteit kleding. Goede service.

Betrouwbaar en snel

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze site. Mooie artikelen en snelle levering. En betrouwbaar. Hoe belangrijk is dat!

Snelle levering, goede kwaliteit. wel duur!

Zie boven. PB verkoopt duurdere merken. Dat kopen is een keuze. Maar toch. Daar staat tegenover dat er snel wordt geleverd en dat duidelijk vermeld wordt hoe je kan terugsturen/ruilen.

Hele fijne webshop en hele goed service

Ik moest een artikel omruilen, echt super! Retourzending aanmelden en het bedrag wordt verrekend met de nieuwe zending. Hoeft dus niet voor te schieten en achteraf weer op je geld te wachten. Echt een service!

alles perfect geregeld

kan niet beter, perfect.

Mooie kleding

Mooie kleding en snelle levering

Top webshop!

Perfectly Basics is een geweldig fijne webshop met een breed assortiment. Ik ben al jaren klant en ik heb alleen maar goede ervaringen. De service is uitstekend en ik ben van plan nog jaren klant te blijven! Ook fijn is dat de klantenservice altijd snel te bereiken.

Prima service, snelle levering, eenvoudige retour en prachtige spullen!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen