Altijd perfect verzorgd!

Zoals altijd is de bestelling en bezorging van artikelen tot in de puntjes verzorgd. De geleverde kleding is ook nu weer prachtig en van prima kwaliteit. Prijzen zijn wel relatief hoog, dus je mag ook meer verwachten.

top

Alles top, website, service, levering, collectie

Veel keus, goede kwaliteit, snelle levering.

Ik kan meestal vinden wat ik zoek bij PB. Mooie basics, precies mijn smaak.

Fantastische online winkelen

Klantvriendelijk, snelle verzendservice, prima verpakking die gemakkelijk her te gebruiken is voor retourzendingen. Retourservice erg klantvriendelijk.

De ideale webwinkel voor dameskleding

PB stelt de artikelen uitgebreid voor, er is een meetsysteem per artikel, zodat je altijd de juiste maat vindt, en veel foto's per artikel. De merken zijn van een hoge kwaliteit en de keuze is heel groot. De verzending gebeurt steeds correct, en de artikelen zijn mooi ingepakt.

Mooie kleding Perfecte levering

Snel, persoonlijk, perfecte verzending, perfecte afhandeling

Ik ben erg tevreden over PB! De bestelling is mooi verpakt met een handgeschreven kaart erbij voor de persoonlijke touch. Meteen ook het gevoel dat er 'een mens' achter zit. Retour zenden is héél simpel en terugbetaling gaat heel snel (binnen 3 dagen). Ruilen kan ook meteen als je iets terug stuurt. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat ik hier koop.

wederom een mooi kledingstuk van Perfectly Basis

hele mooie hoodie trui, super kwaliteit en zachte kleur. Bijzonder mooi gecombineerd met een blauwe broek en colbertje. Ben er heel blij mee.

Zeer verzorgd ingepakt met een fijne boodschap erbij.

Ik heb voor het eerst online besteld. Ik genoot van de snelle, verzorgde levering.

Snel

Snel omgeruild

Perfecte service

Pakketjes binnen twee dagen ontvangen. Mooi verpakt. Heel fijn. Dank.

Niets op aan te merken

Mooi spul snel geleverd. Goede website.

Snelle bezorg service

En degelijk verzorgd ingepakt. Alles in orde zoals het moet.

Altijd de volgende dag in huiswerk

Staat voor kwaliteit en service!

Ik ben al jaren fan!

Hele fijne webwinkel!

Goed aanbod, duidelijke presentatie en prima service.

Prachtige collectie snelle bezorging

Uitgebreide collectie met goede foto’s en omschrijving van de items. Bestelling met zorg verpakt en snel bezorgd.

Goede snelle service

Prachtige mode, prima pasvorm. Ik slaag bijna altijd.

Online bestellen is altijd een gok. Wat ik bij Perfectly Basics bestel is altijd goed van maat en valt nooit tegen.

Voorbeeldige service

Altijd goede service; netjes geleverd met kledinghanger en Beschermhoes.

Mooie website met veel foto’s zodat je een goede indruk krijgt van het item wat je wilt bestellen. Eenvoudig bestellen en zeer correcte en verzorgde levering van je pakket met altijd een persoonlijk kaartje erbij! Top dus..

Snelheid

Prachtige website en zo ziel verstuurd!

Het bedrijf geeft een heel goed gevoel

Zeer vriendelijke en correcte overzichtelijke behandeling bij aankoop en retourneren. Altijd een vriendelijk briefje bij de bestelling. Heel plezierig.

Perfectly

Mooie collectie en snelle levering. Ook een heel goed retoursysteem.

Prachtige jumpsuit en zoals altijd supersnel geleverd in mooie verpakking

Alle items bij PB zijn mooie en van goede kwaliteit. Ik kan me allen de sale veroorloven, maar daar zitten altijd weer pareltjes bij. Erg mooi met dit pak. Zit perfect, mooie stof en valt goed op maat.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen