Very good

Excellent

Goede site en snelle service.

Prima service!

Snelle correcte levering

Mooie webshop, mooie artikelen. Makkelijk om te bestellen. snelle levering en netjes verpakt.

Fijn en vertrouwd

Alles goed geregeld bestellen retouren heel duidelijk

Keurige snelle levering

Goed verpakt, snelle levering

Super service.

Goede kwaliteit en super service!

Prettige site

Goede service, mooie artikelen.

alles heel goed. prima

goed aangeleverd en correcte afwikkeling.

snelle bezorging

Mooie site, snelle bezorging, kleding op de foto,s klopt met de werkelijkheid hoe het er uit ziet, mooi verpakt, gewoon super....

Perfecte service

Top service!!! Snel en mooi verpakt

Een mooie site met een persoonlijke touch

Drie keer besteld, drie keer en snelle bezorging met een persoonlijke attentie/bericht, en natuurlijk prachtige kleding!

Fantastisch!

Prettig. Goed bereikbaar, aan de telefoon ben ik uitstekend geholpen. De pakketten zijn altijd keurig verzorgd. Kleding ziet er perfect uit en last but not least: altijd een lieve groet. Soms zelfs; liefs van.... Dat vind ik echt hartverwarmend. Ik hoop dat dit zo blijft!

Prima service, goede kleding.

Altijd goede service.

Mooie en overzichtelijke website

PB is een favoriet door de wijze waarop de kleding is gefotografeerd en alle informatie die over het betreffende kledingstuk wordt gegeven. Het is alsof je zelf in de winkel voor het kledingstuk staat en het kan voelen.

Positief op alle vlakken

Zie boven

Supersnelle levering , met zorg verpakt en vriendelijke bezorger

Alles wat ik van een bestelling verwacht is er nog meer snelle vlotte en vriendelijke levering!

GOED

alles zeer mooi verpakt met kaartje, altijd op tijd geleverd.

Prima op alle vlakken

PB voldoet perfect aan de verwachtingen!

Great selection of Brands

I like selection of Brands, fast delivery and great Customer Service. I recommend using PB.

Perfecte ervaring

Perfecte (online) winkel!

Goede communicatie, supersnelle levering, supersnel retour, goede verpakking, kortom: kan niet beter!

mooie items en betrouwbare, prettige thuiswinkel.

Alleen maar blij met perfectly basics! Ik koop hier al jaren met regelmaat en altijd met genoegen.

Goede betrouwbare webwinkel

Leuk dat er ook nog een persoonlijke boodschap bijzit

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen