Mooie spullen.. zeer goede service...

Zie boven

Altijd goede service

Bezorging is snel en persoonlijk! 1 ding moeten retourneren en dat is ook vlot en snelle terugbetaling!

Heel klantvriendelijk

Ik vind de kwaliteit van de kleding erg goed en mooi. Heel zorgvuldig wordt het behandeld en ik voel me serieus genomen als klant.

heel goed

mooie spullen, snelle levering, geen probleem met retourneren, snelle terugbetaling. Top!

Perfect service with a really nice personal touch

They have a really excellently curated collection that goes beyond fashion.

Hele goede service

Gebruiksvriendelijke website, snelle verzending en (indien nodig) retourverwerking van je bestelling

very good

Very reliable, very good service, never had a problem, good selection

Heel tevreden

Heel vlugge levering, zelfs 1 dag vroeger dan door jullie gepland !

Snelle levering en goede bereikbaarheid bij vragen.

Super goed

Snel en goede kwaliteit. Voldoet aan verwachtingen

Perfect allover

Very fast and reliable delivery just before Christmas. Lovingly packaged and the part is great!

Mooie kleding en super service!

's avonds laat besteld en zag de volgende ochtend dat de sale was begonnen. contact gezocht met PB en na ontvangst pakketje hebben ze het prijsverschil aan me teruggestort.

You are best! For so many years!

Perfectly great!

UITSTEKEND !!

ALTIJD SNELLE TERUG BETALING

Altijd super

Altijd goede ervaringen.

Correcte dienstverlening

Alles heel goed en netjes geregeld. Ook retourzendingen worden correct behandeld. Een voorbeeld voor andere online-bedrijven

Perfect!

Mooie productenen snelle verzending

Pakketje zelfs in deze drukke decembermaand dag na bestelling geleverd. Producten zoals omschreven

Hele vlotte service.

Snelle en uitstekende service. Mooie merken.

Mooie kwalitatief goede kleding

Jammer dat de collectie zo prijzig is, anders zou ik hier nog veel vaker kopen. De presentatie van de kleding klopt bij als ik het aantrek.

Geweldige service

Pakketjes altijd keurig verzorgd met een persoonlijke noot. Geweldig. Mooie kleding die echt de perfecte basis is voor mijn garderobe.

Mooi vest

Prachtig vest plus snelle levering!

Snel,verzorgd ingepakt.

beste online shop ever

perfecte kleding keuze, service is uitstekend, retour is heel goed geregeld, terug betaling ook

Mooie kwaliteitsspullen

Ik ben altijd blij met de kleine maatjes.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.