Snelle service en persoonlijk. Retour is goed geregeld

Prettige website Wat mij betreft iets minder vaak mails gewenst.

Perfekt shop

Ich bin begeistert, fantastische Mode, aussergewöhnliche Stücke und ein grandioser Service...... sympathisch, herzlich, kompetent. Absolute Empfehlung!

Top service met geweldige producten

Top service met geweldige producten

Topmerken en fijne webshop

Al een aantal keer besteld bij PB. Super mooie items, net wat exclusiever dan die van de bekende webshops. Snelle levering met een leuk persoonlijk briefje.

Mooie artikelen en supersnelle levering.

Makkelijke bestelprocedure en supersnelle levering. Bij iedere boodschap een persoonlijke boodschap. Erg leuk.

Vlot bezorgd, goed ingepakt en een leuke persoonlijke groet. De producten vallen binnen mijn smaak!

Goede service!

Goede website, ondanks de Kerstdrukte snel mijn pakket binnen! Mooi verpakt!

Heel goed. Altijd heel zorgvuldig en snel

Kan het zeker aanbevelen!

Ondanks de kerstdrukte zelfs nog voor de kerst geleverd, keurig verpakt Prima!

Goede duidelijke website, mooie items en wordt keurig geleverd met een handgeschreven notitie!

Snelle verzending, prima maattabellen.

Snel en netjes in huis. Vooral de goede maattabellen zijn fijn.

Fijne website. Mooie kleding. Geweldig verpakt. Snelle afhandeling

Fijne winkel, mooi aanbod en perfecte afhandeling.

Prettige website.

Goede bezorging , hartelijk briefje .

Op tijd geleverd ondanks drukte en altijd met persoonlijke boodschap

Mooie website, snelle levering

Alleen maar goede ervaringen.

Perfect, snelle accurate verwerking en levering .

Goeie spullen, goeie service en goeie website

Ik heb alleen maar positieve ervaringen rond al m’n bestellingen bij Perfectly basics

Hele goeie service

Toegankelijke website, sneller verzending. Heel betrouwbaar!

Prachtige kwaliteit

Zwart vest van Repeat, mooie kwaliteit en snel geleverd

Altijd goed!

Mooie collectie, snelle levering, nette verpakking van de bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Prettig

Altijd een correcte en snelle afhandeling

Mooi assortiment

Veel mooie items......wel vaak snel veel maten uitverkocht helaas

De mooiste mode snel en accuraat thuis gebracht

Heerlijke mode professioneel verpakt met een persoonlijke touch in de vorm van een kaart

PB heeft een fantastische website met geweldige kleding .

Ik koop al meer dan 10 jaar bij PB en altijd fantastische service. Het aantal merken is in die tijd flink gegroeid waardoor je nu een zeer gevarieerd aanbod hebt. De website is superduidelijk en de vele foto’s van een kledingstuk maken de beslissing makkelijker. Ondanks dat ik wel eens wel eens bij een ander “snuffel” staat PB bij mij ver aan top!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen