Geweldig!!!

Zoals altijd weer keurig afgeleverd, en kwaliteit van de blouse geweldig!!! Super blij mee.

Geweldig zo snel en keurig verpakt en retouren ook altijd snel verwerkt.

Echt ongelofelijk hoe snel je spullen hebt en altijd netjes verpakt. Ook retourneren altijd supersnel en geld retour. Alleen lof en ik kan PB van harte aanbevelen! Enige gevaar is dat ze te veel mooie spullen verkopen......

Perfecte service

zeer goed

Mijn ervaring is, dat het zeer correct verzorgd wordt als je wat besteld. Een hele uitgebreide collectie van goede kwaliteiten waar een ieder zijn keus in kan maken.

Top kleding, top service en altijd een leuke persoonlijke notitie bij je bestelling.

Top service Top kleding Goede retour procedure En altijd een persoonlijke notitie bij je bestelling, Dat vind ik zo leuk Maakt het echt een kadootje

prima !

Alles klopt!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen en over de snelle levering. Alles is mooi ingepakt, ook een pluspunt

mooie merken

goede beschrijvingen en foto's

Professioneel, vriendelijk en heeeel veeeel mooie kleding

Ik slaag er regelmatig. Enige minpunt is dat sparen daardoor soms niet lukt :-D

perfecte service

Snelle service, makkelijk wisselen of geld terug. Goede website met duidelijke afbeeldingen

Fijne shop met mooie spullen en goede service!

Altijd goede ervaringen met PB! Mooie collectie en kwaliteit!

“Probleemloos”

Wederom alles perfect geregeld!

In een woord:perfect!

Ik kocht een pulliver bij PB, de kwaliteig is helemaal wat ik ervan verwachtte.

Uitmuntend

2 x besteld Helaas ook retour Binnen 2 dagen alles afgewikkeld Inmiddels nieuwe bestelling gedaan

Heel goed!

Snelle levering, aardig kaartje bij je bestelling mooi ingepakt em kwaliteit!

Bestellen en retourzendingen snel en efficient verwerkt.

Keurige snelle levering en heldere communicatie over bestelling en levering

Keurige levering en heldere communicatie over bestelling en levering.

Mooie kleding, veel keus, goede service, gebruikersvriendelijke website

Zie hierboven. Niets aan toe te voegen.

Excellent

Great product details. Easy to order and my order arrived quickly.

Heel snel, heel netjes

Mooie collectie kwaliteitslabels.

Mooie collectie van diverse kwaliteitslabels. Verzorgd verzonden en snel in huis.

Zeer fijne webwinkel met mooie kledingmerken!

Mooie, uitgebreide website met veel foto's van het kledingstuk in diverse combinaties. Veel mooie merken. De detailinformatie klopt. De kleding wordt keurig verpakt en snel verstuurd. Het retourneerproces verloopt uitstekend. Aanbeveling: Start een soort spaarsysteem.

Altijd snel, persoonlijk en verzorgd

Altijd snel, persoonlijk en verzorgd.

Prima service!

Mooie kleding, prima service

Woon in Spanje, goede website met voldoende keuze naar mijn smaak!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen