Alles goed verzorgd.

Net bedrijf. Tevreden.

Prima verzorgd!

Snelle levering en mooi verzorgd!

Prima bedrijf met snelle verwerking. Enige minpunt is wat mij overkomen is dat ik, inmiddels twee keer iets besteld heb, tot twee keer toe geen tracktrace code ontvangen heb. Maar die krijg je na een telefoontje ook snel in je mailbox.

Perfect!

Altijd goede en snelle service

Wat een geweldige service!

Eenvoudig bestellen, snelle levering en snelle retourafwikkeling.

geweldig

in een zin Geweldig

Mooi, snel, en met ❤️ Ingepakt.

Top bedrijf

Snel en uitstekend

Snel verzonden, met zorg verpakt, zelfs in deze tijd nog een persoonlijk woordje erbij. Chapeau !

Hele fijne webshop en top service.

Heel positief en tevreden over de verzorgde verzendingen. Heel klantvriendelijk.

Perfect product en perfecte levering

Het artikel is volledig volgens verwachting

Heel fijn dat retour etiket er al bij zit mocht het niet goed zijn. Maten en omschrijving meestal heel duidelijk beschreven. Netjes verpakt, snelle levering, TOP

Mooie kleding en snelle levering...

Uitstekend! Zie bovenstaand... Ook bij een retour is de afhandeling snel en adrquaat..

Snelle levering. Keurig ingepakt, echt een cadeautje. Dikke duim voor PB

Prima, snel en mooi verzorgd

Uiterst tevreden

Erg mooie spullen van een mooi bedrijf.

Hele fijne Inspirerende website die je ook aanzet om te combineren met kleding die je al hebt. Zeer correcte levering. Blij mee.

Mooie kleding en prettige service

Positief

Fijne webshop, overzichtelijk, netjes geleverd op de afgesproken tijd.

Zorgvuldig

Mijn bestelling heb ik retour moeten sturen omdat het niet paste. De wijze hoe het retour proces loopt vind ik zeer zorgvuldig

Makkelijk bereikbaar en vriendelijk

Mijn favo webshop

Snelle levering en leuke en goede merken en style die mij aanspreken

Snel, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Ik bestel al jaren bij Perfectly Basics. Omschrijving benadert vaak heel goed hoe het artikel in werkelijkheid eruit ziet. Met alle artikelen ben ik blij. Ik krijg ook vaak complimenten:-)

Goede service en snelle verzending.

Prachtig vest!

Blij met dit vest! Perfecte kleur! Mouwen beetje smal! Mooie verpakking!!!

het loopt allemaal zoals het hoort te lopen

het loopt allemaal zoals het hoort te lopen

Kleding was goed omschreven, paste perfect en de service was snel

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.