Snelle levering en goede service

Producten altijd mooi verpakt, degelijke verpakking. Supersnelle leveringen naar het buitenland. Mooie merken, alleen de laatste bestelling viel tegen, kledingstukken vielen anders dan ik op de foto's dacht te zien. Volgende keer beter. :-)

Blij met mij mooie blouse!

Snelle service geleverd in een mooie doos met een persoonlijk kaartje

Super prettig

Altijd snel, correct, mooie verzirgde verpakkingen

Top site

Great choice and service

PB has a wide choice of products. The delivery is quick and returning a product is very easy and smooth.

super!

altijd goed

great service,lovely clothing.

excellent quality, speedy delivery and service.

Klantvriendelijk, verzorgd, correct heb het nog niet beter gezien ergens!

Waar ik ook over mail; ik krijg altijd direct en correct antwoord. Verzending en retour zeer op orde evenals de eventuele terugbetaling. Ik vind dat AH hier iets van kan leren!

High Level clothing with very Professional team

Why did I Not discover you before? Beautiful clothing ! Very Good service, Quick reply!

Prima service ; regelmatig bij PB iets besteld en altijd binnen 1 à 2 dagen in huis

Goede service en betrouwbaar

Perfectly service!

In al de afgelopen jaren geen klachten gehad over levering en afhandeling van eventuele retouren. Prima overzicht van alle artikelen en een perfecte maat tabel van de kleding. Kortom perfect!

uitstekende service

Ik heb een bestelling gedaan op 17 oktober. Helaas voldeed het kledingstuk niet aan mijn verwachtingen, ik heb het dezelfde dag geretourneerd en op 23 oktober stond het door mij betaalde bedrag terug op mijn bankrekening. Mooi!!!!

beste mode website ever

mooie duidelijke en veel foto's van een product; snelle leveringen, worden netjes aangeleverd en als je vragen hebt zeer snelle reactie gewoon TOP dus

Keurig

Leuke website. Netjes verzorgd bezorgd.

Mooie trui snelle service

heerlijk zacht materiaal en prachtige kleur ik hoop dat hij zo mooi blijft in de was.

Top. Altijd snel en met een leuke persoonlijk note

Altijd snel, met nieuwe ideeën. Goede service en bereikbaar. Enige wat ik vervelend vindt is als je een email krijgt met nieuw op de site en vervolgens ga je naar de site en is het uit verkocht. Dan kan je net zo goed niet opnemen binnen nieuw. Blijkbaar is het dan niet echt nieuw. Verder helemaal leuk!

Sehr entteuscht. Ich habe vor 10 Tage die Wahre bezahlt und noch nicht erhalten. Niemand kann mir den Antqort geben wo ist meine Waren...und ich habe Zweifel, dass ich es vor bestimmte Date erhalte...Also muss ich neuen Geschänk zum Geburtstag für meine Freundin besorgen... Sehr schlecht. Es war grnug Zeit gewesen, um alles rechtzeitig zu liefern...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prachtige kleding met een persoonlijke touch

De kleding is van topkwaliteit en de service en levering snel en top! Wat het afmaakt, is het persoonlijke berichtje bij het pakket. PB is by far mijn favoriete fashion spot op het web!

Mooie bloes

Mooie bloes, conform afbeelding. Alleen zat merklabel merkwaardig genoeg los, wat eenvoudig te repareren viel.

Very nice sizing,clear pictures ,from all sides.Accurate descriptions.Easy way to place an order,quick delivery.

Heel positief.

Mooie site met basic items die nooit vervelen. Na bestellen, volgende dag in huis.

PerfectlyBasis service is top

Snel levering (maar dat is voor mij niet het belangrijkste). Wel dat het altijd netjes is ingepakt met een persoonlijk berichtje. Nu ik (bijna) niet meer in kledingwinkels kom zorgt het persoonlijke bericht voor een glimlach op mijn gezicht, bedankt.

Uistekende sevices

Perfect,

mooie collectie en prima service

Ik slaag bijna altijd bij PB

Mooie merken en persoonlijke verzending

Mooie merken, goede beschrijving van de artikelen en persoonlijke verzending.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen