Uitstekende webwinkel

Ruim assortiment van goede kwaliteit kleding, snel bezorgd, gratis retourprocedure. Wat ik ook erg fijn vind, is dat op de website bij ieder item inspiratie looks zijn afgebeeld en vaak van verschillende merken bij elkaar.

snel en goed!

Super service, super mooie leren rok!

Mooie spullen, snelle correcte levering

Snelle service, ruilen verliep prima

Prachtige online webshop, met fijne snelle service. Retourneren gaat ook prima .

Zakelijk, correct en persoonlijke verzending!!! 1000%

Zie bovenstaande

snel

Spullen worden altijd perfect op tijd afgeleverd. En retour sturen geen probleem. Geld snel teruggestuurd bij retouren.

Good

Snelle levering en terugbetaling

Mooie kleding van kwaliteit

Ik hoef nooit iets terug te sturen. De maten zijn goed en de kleding is goed van kwaliteit. De merken zie PB voert passen ook bij vrouwen die geen 20 meer zijn. Dat is prettig. De kleding wordt met zorg ingepakt en verstuurd.

Perfect!

Perfectly Basics biedt uitsluitend kwaliteitsmerken. Het vinden van de juiste kleding is ondanks de zeer ruime keus gemakkelijk, o.a. door de diverse “looks” die worden getoond. Je kunt ook zoeken op allerlei trefwoorden. De items worden aantrekkelijk gepresenteerd, met talrijke foto’s zodat je het kledingstuk goed kunt beoordelen. Ook de maattabellen voorkomen een miskoop. De service is prima, met een persoonlijk tintje.

Snelle levering van mooie items

Goede website, veel keuze

Mooie kleding en goede service

Altijd goed. Kleding en aandacht.

Professioneel

Ik bestel niet heel vaak iets maar het valt me dan wel telkens op hoe professioneel en klantvriendelijk Perfectly Basics werkt. Daar kunnen heel veel webwinkels (zowel de grote ketens als de kleinere aanbieders ) nog veel van leren.

Mooie artikelen, goede presentatie, snelle levering.

Aanrader

Altijd de bestelling snel in huis, artikelen met zorg keurig ingepakt, retour simpel, snel en gratis, geld snel teruggestort. En dan ook nog mooie kleding en merken!

Aangenaam eerste aankoop

Super shoppen bij PB!

Mooie collectie, snelle levering, super service !

Buitengewoon positief

Goede service, verzorgde pakketjes. Prettig contact met klantenservice.

Altijd snel service en duidelijke communicatie

Altijd perfecte service!

Perfect service

Snelle levering, mooi verpakt, zo’n aardig persoonlijk kaartje erbij. Heel fijn

mooie fashionable collectie en mooie merken

Probleemloze bestelling, levering en altijd een aardig kaartje erbij!

Fijne winkel met mooie en kwalitatief goede spullen.

Heldere site met mooie spullen van goede kwaliteit. Supersnelle levering met een bijzondere verpakking.

snelle & adequate levering

goede omschrijving op de website deed me besluiten om te bestellen. het is verder altijd leuk om een persoonlijke boodschap te ontvange

Ben altijd zeer benieuwd wat de mail inhoudt

Perfecte afhandeling van bestellingen. Werkelijk verrassende verpakking, Soms jammer dat het zwart is,chic.Maar doet mij ook aan rouw denken. Vriendelijke groet, M.Reijners Wil geen publicatie!!

Zoals altijd perfect afgeleverd! Ook de persoonlijke noot waardeer ik zeer!

zie boven

Fijne zaak met ruime keus in stijl alsook in prijs

Een fijne zaak met royale keus, snel besteld en snel bezorgd. Retour sturen kan eenvoudig. Bij 'mijn PB' zie ik wel de aantekening dat ik 2x een te kleine maat heb besteld bij kleding die door mij retour gestuurd is. Dat vind ik vervelend. Omdat ik in de bovenkleding tussen 2 maten inzit is het soms moeilijk in te schatten welke maat het beste past ondanks omschrijving en feit dat de maten zijn opgemeten.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen