Top service op alle fronten!

Goede foto's op modellen, in 1 overzicht welke maten er nog zijn, aanbevelingen qua maat (valt ruim, valt op maat, valt klein), snelle levering, makkelijk ruilen/retour/financiële verwerking, goede verpakkingen! Valt er nog iets toe te voegen? Misschien meer klantenreviews over de artikelen, maar verder een voorbeeldsite!

Altijd goed, snel en betrouwbaar

Altijd goed en betrouwbaar. Snelle levering, duidelijke informatie, mooie kleding. Al jaren mijn favoriete onlinewinkel.

Snelle verwerking ontvangst En simpel retourbeleid

Love your prices and your fast service even to the US.

Great speedy service, beautiful wrapped presentation too.

Wat een geweldige webwinkel én service.

De kwaliteit van de kleding die PB levert is altijd TOP! En als je iets moet retourneren heeft PB een fantastisch klantvriendelijke retourservice. M.a.w. wat een fijne webwinkel!

heel goed

Prima service, snelle levering, goede en uitgebreide omschrijving van de artikelen. Wat ik vooral erg fijn vind is dat kleding door PB zelf ook opgemeten wordt, hierdoor heb je veel minder kans op het bestellen van de verkeerde maat.

Snelle verzending en retour.

Blij mee. Niet winkel in winkel uit. Perfect.

Perfect. Snel. Mooi ingepakt.

Overwegend mooie kwaliteit kleding, soms erg prijzig

De meeste merken bieden waar voor hun geld, muv American Vintage: 2 tshirts gekocht waarin na 1 seizoen al kleine gaatjes zitten, en dat voor 40 euro per stuk. Sommige merken vind ik wel te duur voor wat ze bieden, mn de alpaca/merino truien en broeken.

De beste website voor mooie kleding!

Mooie website en foto’s, topmerken, goeie en snelle service, gewoon de beste!

Meer dan goed !

Ik heb -al die jaren -uitsluitend positieve ervaring Met dit bedrijf . Ook vind ik ze met kop en schouders uitsteken met de mooie website, de getoonde foto’s zijn duidelijk en aantrekkelijk . De service is uitstekend , al met al een aanbeveling .

Snel, makkelijk en super netjes

Kleding altijd keurig verpakt, met een vriendelijke groet erbij, zeer makkelijk terug te sturen mocht het niet passen, heel erg tevreden.

Snel en mooie producten, goed verpakt

Met een leuk persoonlijk geschreven kaartje

Prima webshop

Goede beschrijving, fijn ook dat de afmetingen genoemd worden, dat kan helpen het online kleding kopen ietsje makkelijker maken.

Top service!

Mooie selectie, snelle levering, goede klantenservice!

Uitstekende service!

Ik vind dat jullie het bestellen tevens het afhandelen van mijn retouren snel en efficiënt afhandelen. Daarnaast vind ik de snelle levering ook zeer prettig!

Aanrader

Heb nu een paar keer wat besteld bij deze site ze hebben prachtige collectie echt een aanrader

keurig!

Op tijd, mooi verpakt, kwaliteit als verwacht.

snelle levering.

Supersnelle levering,zeer netjes verpakt met een persoonlijke noot en kleding van hoge kwaliteit.Ik ben er erg blij mee

Fantastische webshop

Vlotte aflevering, keurig verzorgd. Bestellen en retourneren gaat eveneens vlot en de stappen die je hierin moet volgen zijn eenvoudig en duidelijk.

Mooi. Verzorgd.

Directe afhandeling correcte verzending.

Perfekt!

Super schnelle Lieferung. Sehr professioneller und freundlicher Service. Sehr fein verpackt mit einem netten, persönlichen Gruß, so stelle ich mir Service vor. Vielen herzlichen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kleding, prima service

Bij Perfectly Basics kan ik kleding vinden die net wat exclusiever is en van goede kwaliteit. Je betaalt er som wel wat meer voor, maar dan heb je ook wat. De bezorging en retour zijn gratis en in orde.

Super goed en klantvriendelijk

Heel gemakkelijk om te retourneren. Transparant proces. Van elke stap word je op de hoogte gehouden.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen