Top!!

Mooie merken & perfecte service!!

Bestellingen netjes verpakt en op tijd geleverd. Mooie collectie. Makkelijk retourneren.

Top bedrijf!

Mooie mode in verschillende prijsklassen. Goede foto’s en beschrijvingen van de items. PB heeft het proces van bestelling tot eventueel retourneren heel goed voor elkaar!

Mooie kwaliteit en goede maatvoering

Ik geef geen 5 sterren omdat ik ooit een blouse bestelde, de laatste in de serie in mijn maat, met ‘vlekken’ wat na mijn inspectie een stoffout was op diverse plaatsen. Betere contrôle in zo’n situatie zou meer op z’n plaats zijn.

Top!!!

Snelle levering en altijd kwaliteit .

I love PB., I love how PB present all items, so I can see do I like it or not. From the order to receive the clothes only a few days. I am a fan ....

Perfect, super fast shipping to New Zealand

Beautifully packaged, fast shipping to New Zealand

vlotte en verzorgde service

vlotte en verzorgde service

Snelle levering en omruilmogelijkheid

Perfecte service

Bril gekocht van Izipizi die zeer snel geleverd werd; in een wat grote doos maar heel mooi verpakt en met persoonlijk bericht. De website is overzichtelijk en wat ik heel fijn vindt bij het shoppen is dat het kledingstuk van alle kanten belicht wordt zodat je goed kunt zien hoe iets valt. Complimenten!!

top bedrijf

prachtige kleding, vlotte levering en prima service. De website is overzichtelijk en duidelijk. De afhandeling van gekochte procucten verloopt heel vlot. Ook het retourneren verloopt zeer correct.

Mooie collectie, snelle en goede service

5 sterren zegt toch al genoeg

Heel correct

Altijd mooi verpakt opgestuurd. Als ik de maattabel gebruik, klopt de maat nooit. Heel correct en snel je geld terug bij terugzending. Mooie collectie

Snelle levering, mooi verpakt, geen plastic. Moore jurk.

Goede service, betrouwbaar en mooie collectie

De bestelling wordt met zorg verpakt en verstuurd met een persoonlijk bericht. Een prachtige collectie van mooie merken. Mocht het toch niet naar wens zijn, dan is retourneren eenvoudig met een snelle en nette afwikkeling waarvan je op de hoogte wordt gehouden. Complimenten!

keurig verzorgd. Mooie kleding. Vlotte afhandeling retournering.

Perfecte service en levering

Snelle levering en duidelijke en snelle retour service. Goede communicatie

Ik heb nog niets ontvangen!

Geen pakketje ontvangen

Fijne shop !

Leuke kleding, shop er graag, vlotte levering met altijd persoonlijk berichtje erbij !

Snelle en uitstekende service. Goede website

Zie bovenstaand

Uitmuntende serve, aantrekkelijke collectie

Ik slaag altijd bij P basics. Mooie collecties, duurzame producten van hoge kwaliteit.

Super gewoon

Koop vaak dingen uit de doorlopende sale. Ook voor de sale gratis verzenden. En vrijwel altijd leuk berichtje erbij. Kleding van goede kwaliteit.

Prachtige spullen, mooi verpakt, snel geleverd

Ik bestel hier graag mijn basis spullen.

Persoonlijke service en snel

Goede online winkel

Altijd correcte afhandeling van bestelling.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen