Schitterende collectie

Mooie kwaliteitsvolle kleding en supersnelle leveringen.

snel accuraat en milieuvriendelijk

zie boven

Top!!

Goede service, snelle levering, ruime keuze!!

Mooie collectie en redelijk geprijsd

PB vooral leren kennen tijdens corona

Efficient

Zeer gebruiksvriendelijk web-winkel Vlotte service. en belangrijk; mooie kleding

Alles correct!

Mooie kleding en afhandeling...zie hier boven

Altijd goede service

Vertrouwd, mooie producten, vind het de prettigste online kledingsite

Snel en correct bezorgd

Snelle bezorging en mooie site met uitgebreide collectie

Keurige afhandeling, goede spullen !

Gewoon perfect!

Mooie website, alles wordt goed weergegven

De kleding wordt zo getoond zoals het is, past dus 9 van de 10 keer goed!

De beste in alles

De service is geweldig. Snelle levering, Er wordt nooit moeilijk gedaan. Erg behulpzaam. Ik vind Perfectly Basics, de best van alle onlineshops.

Goed bedrijf

Alles Zit goed in elkaar; van website tot levering.

Perfect!

Fijne winkelervaring: heldere website & altijd prima service.

Alles op tijd en zeer goed verzorgd!

Na de bestelling op een mooie uitgebreide website met goede omschrijvingen en mooi beeldmateriaal krijg je direct per mail bevestiging van de order, later dat pakket is aangeboden aan vervoerder, later dat pakket onderweg is met tijdsaanduiding van bezorging. Ook retour wordt supersnel verwerkt en je krijgt daarna ook je geld snel terug. Kortom: ik kan perfectlybasics van harte aanbevelen!

Perfectly!

Snelle levering van werkelijk práchtige schoenen. Mooi en zorgvuldig verpakt, met een lief handgeschreven kaartje erbij. Oog voor detail, daar hou ik van :-)

Ik word er gewoon blij van

Super service, super aanbod, super kwaliteit, super stijl! Het enige dat ik nog fijn zou vinden is een aanbod van xs of kleiner. Ik ben zelf een kleine vrouw en veel is aan de lange kant. Verder vind ik het fantastisch verpakt en extra bijzonder met een handgeschreven berichtje of naam erop. Blijf alsjeblieft gericht op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat is al zo, maar ja, ik weet hoe het er aan toe gaat als business succesvol wordt. Succes en plezier!

Goede kwaliteit en prima verzorgd!

Mooie producten, snelle bezorging en bij retourzending heel netjes een bericht van ontvangst. Prima bedrijf!!

Mooie verzorgde site met mooie merken; geweldige service.

Altijd goed!

Fijne website. De spullen worden op een fijne manier getoond. Mooie spulKen, snel in huis, eventuele retouren snel afgehandeld.

Altijd fijne shopervaring!

Als je shopt bij Perfectly Basics weet je dat alles goed geregeld is en dat je pakje snel geleverd wordt. En de kleding is altijd van goede kwaliteit. Echt een van mijn favoriete e-shops.

Snelle levering. Keurig verpakt en daarbij een vriendelijk briefje toegevoegd met plezier wens Van product, persoonlijk ondertekend. Duidelijke retourgegevens die ik overigens nog nooit nodig heb gehad maar heb vertrouwen in de financiële afhandeling in dat geval. Kortom zeer tevreden. Monique Hulshof

overzichtelijke site , makkelijk te gebruikten

vlotte levering , overzichtelijke site , mooie collectie

Snelle levering en goede afhandeling van retour

goed.

correct uitgevoerd!

snelle levering ,mooie kwaliteit.

Vlotte afhandeling en keurig verpakt. Rokje voldoet helemaal aan mijn wensen. Fijn dat jullie altijd veel foto"s gebruiken waardoor je een goed beeld krijgt hoe het kledingstuk valt en te combineren is.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.