Mooie kleding snelle levering

Goede kwaliteit, snel geleverd, mooi verpakt.

Erg goede service

Erg goede service. Bezorging snel (ook in deze Corona tijden) en verzorgd. Ook ruilen en retourneren gaat altijd gemakkelijk en snel.

Super fijne en creatieve online winkel!

Super fijne en creatieve online winkel!

Goede, snelle service met persoonlijk tintje.

Goede, snelle service met persoonlijk tintje door een persoonlijk briefje bij bestelling. Fijne website met goed assortiment.

Geweldige service en mooie kleding

Geweldige service en mooie kleding

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle levering, goede service.

Always awesome!!

Clearly, the best thing about Perfectly Basics, Besides they’re beautiful apparel, is there an excellent customer service.

perfect

snelle levering. hele mooie kwaliteit.

Mooie collectie, snelle service, ook bij retourneren.

Ik koop heel graag bij Perfectly Basics. Ze hebben een zeer uitgebreide collectie. Levering is erg snel. Je bepaalt zelf op welke dag de bestelling wordt afgeleverd. Mocht het onverhoopt niet naar de zin zijn, dan gaat het kosteloos retour en ontvang je het geldbedrag binnen 3 dagen retour op je rekening. Voor mij is PB nr 1 in thuiswinkelen. Dikke pluim voor hen!

Perfect!

Goed uitgevoerde bestelling en levering!

Goede communicatie en leuke persoonlijke touch in de doos bij ontvangst. Word zeer gewaardeerd!

Perfect!

Erg vlot geleverd! Was mijn eerste bestelling bij PB. Mijn dochter attendeerde mij hier op. Zal zeker in de toekomst blijven bestellen. Pakketje zag er goed verzorgd uit.

Op alle fronten perfecte service!

Van begin tot einde is alles perfect geregeld!

Aangenaam verrast

Happy met de kwaliteit van de stoffen

Prettige webshop, overzichtelijk en snel!

Prettige webshop, overzichtelijk, mooie looks en snelle service!

Prachtige collectie, uitstekende service, goede website

Ik word altijd heel hebberig als ik op de site van Perfectly Basics rondkijk. Als ik iets bestel heb ik het heel snel in huis, en terugsturen is ook geen probleem. Zeer aanbevelenswaardig!

Snel Persoonlijke aandacht Aanrader

Excellent

Top service. Heb 2 jurken gekocht, kwaliteit is geweldig. Norma Kamali jurk tech midi bloemenprint, is in echt nog mooier dan de foto!! Zo een stuk waar je over 10 jaar (en meer) nog plezier van hebt.

Keurig verzorgde levering

Correcte afhandeling zaken

uitstekende service

snelle en zorgvuldige afhandeling van bestelling en retour

All info is correct and delivery is verry prompt.

Snelle levering, netjes verpakt

Mooie spullen!

Beste online shop

Prima service, mooie collectie, helder retourbeleid

Diverse keren wat besteld. Prima service. Ook leuke mail met mode en adviezen!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen