Lovely colour

Nice and soft fabric, love the colour Sadly already a hole in one of the seams so quality not worth the price

Super snel behandeling

Geweldig!

Goede foto's, goede maattabellen, waardoor het altijd past! Genoeg keuze, mooie spullen.

Mooie kleding, snelle levering, goede service

Helemaal tevreden met mijn mooie nieuwe kleding. Het is erg fijn dat de precieze maten aangegeven worden op de site. Dat maakt online shoppen makkelijker en voorkomt teleurstelling dat iets toch niet past. En alles paste dus!

Snel en hoge kwaliteit

Snelle toezending. Altijd leuke persoonlijke noot in het pakket. Shirts van topkwaliteit (Filipa K.).

Mooie kleding en zeer betrouwbaar

Duidelijke en overzichtelijke website Snelle levering Mooie merken en kleding Perfect verpakt Bij retournering snelle terugbetaling In één woord :TOP WEBSHOP

Hele fijne en betrouwbare webshop

De vele foto’s zijn erg goed en geven een duidelijk beeld van het kledingstuk. Beschrijvingen ook zeer volledig. Levering is snel en ook retourzending gaat vlot. Kortom, zeer tevreden!

Goede producten, snelle service.

Hartelijk dank voor de prachtige Panara loafers!

Tot mijn grote verrassing prachtig paar loafers gewonnen. Ze zitten perfect. Super snel geleverd, zoals altijd!

Fijne site met mooie kleding van goede kwaliteit, PB heeft top service!

Ik wordt blij van de mooie kleding die ik heb ontvangen van PB

Perfect selectie van mooi, hoge kwaliteit basics

Snel afgeleverd and exact wat ik wilde. Ook mooi gepakt met een persoonlijk kaartje.

Geweldige groot assortiment! Top service en altijd dat attente persoonlijke note handgeschreven!

Zeer ruim assortiment! Top service! Persoonlijk handgeschreven notitie in jullie verpakking is attent en maakt PB een persoonlijk bedrijf! Levering mag wel sneller. Maar ik zal bestellen derhalve er niet om laten!

Toegankelijke website en goede communicatie

Zoals hierboven. Website toegankelijk en duidelijk. Levering volgens afspraak. Mooi aanbod.

Professionele afhandeling en overzichtelijk website

Duidelijk website, geen stunt/aanbiedingen Ruime collectie met goede merken en brede keuze Vlotte aflevering bestelling

Vriendelijk, kwaliteit en uitstekende service!

Het personeel is vriendelijk en altijd geduldig bij vragen. Ze heeft een duidelijke uitleg en/of komt met goede alternatieven. Zowel via chat als mail is er prima contact. PB heeft een mooi uitgebreid aanbod van goede kwaliteit! De artikelen worden uitgebreid omschreven en voorzien van goede foto’s. Inclusief een handig maattabel. De service is uitstekend. Snelle levering alsmede duidelijke communicatie over de levering en retouren. Ook de afhandeling van de retouren verloopt snel. De artikelen worden verzonden in een handige doos met toevoeging van een persoonlijke noot.

Hele goede webwinkel !!

Snel geleverd, en n goede collectie !!

kwaliteit met aandacht

kwaliteit met aandacht

Snelle en goed verzorgde leveringen.

Alle producten die ik tot nu toe besteld heb zijn van zeer goede kwaliteit.

Vind het een fijne (web) winkel met goede service. De handgeschreven berichtjes bij aflevering van je bestelling vind ik ontzettend leuk!!

Goede winkel met een persoonlijke touch.

Ik had een snelle levering. Bij mijn conditioner kreeg ik een handgeschreven kortingscode. De kaart gaf een persoonlijke touch.

Mooie schoenen, aardig kaartje erbij en snelle levering! Dank!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk

De kleding wordt de volgende dag bezorgd, er zit een handgeschreven kaartje bij (heel attent!) en indien je iets retour wilt zenden is dat goed geregeld; geen gedoe met formulieren printen, maar sticker erop, retourcode erop schrijven, online aanmelden en klaar. Ideaal!

snelle levering, eenvoudig retourneren en correcte afhandeling

snelle levering, eenvoudig retourneren en correcte afhandeling

friendly efficient service

good

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.