De service is perfect

Fantastische webshop, mooi en ruim aanbod, uitstekende en snelle service.

Ik kan alleen maar positief zijn over Perfectly Basics. Ze hebben een zeer ruime aanbod prachtige tijdloze kleding, mooi gepresenteerd op hun overzichtelijke, smaakvolle website. Het bestellen, leveren en eventueel retourneren van je aankopen gebeurt snel en efficiënt. In een handomdraai heb je je gewenste product in huis. In het zeldzame geval dat je er niet tevreden over bent is retourneren een peuleschil. Ik kan alleen maar enthousiast zijn over deze winkel.

Fantastisch, vriendelijk, snel en mooi kwaliteit

De collecties zijn mooi en uitgebreid. Mooi kwaliteit!! Goede service.

Fijne site om te winkelen en snelle levering

Perfecte service ,op tijd bezorgd ,mooi verpakt. met persoonlijke reactie.!!

Ik vond de pakjes (pantalons ) heel mooi verpakt , en wat mij het meest verbaasde en wat ik dan weer heel bijzonder vind , is dat persoonlijke woordje op de kaart.......heel mooi ik zag het als een persoonlijke groet en heel speciaal !!

Topservice, erg klantgericht!

Medewerkers zijn erg vriendelijk en servicegericht.

Duidelijke website

Geweldige goede afwikkeling van het bestelde.

mooie kleding en snelle levering

prachtige kleding, uitgebreid assortiment, mooie merken

Mooie kwaliteit en goede service!

De kleding die ik via PB bestel heeft altijd een goede kwaliteit en ze hebben een super service!

Zeer klantvriendelijk en goede service!

Er zat een vlek op een besteld item, waar ik vooraf via de mail over geïnformeerd werd. Ik mocht het jurkje, ook als na wassen de vlek er niet uit was gegaan, retour zenden. Indien ik het jurkje wilde houden, kreeg ik sowieso 15% korting. Top service!

Mooie producten , goede weergave op de website en fijne afhandeling

Al tijden trouwe klant, blij met assortiment , de kwaliteit en ook de manier waarop de producten worden getoond op de website

Super, verzorgd pakket en makkelijke en snelle retour service.

Fijne site, met combineer mogelijkheden. Keurig verzorgd pakket.

Mooie, kwaliteitsvolle kledij!

Mooie kledij en prima service!

Uitmuntend!!

Perfecte producten, voldoen volledig aan de verwachtingen.. Snelle en correcte afhandeling. Een aanrader!

Besteld, gekregen snel en product zoals verwacht.

Mooie items, snelle levering en netjes verpakt geleverd

Perfectly basics is een verzorgde site met een mooie collectie. Items worden goed in beeld gebracht op de foto’s. Er staat een duidelijke omschrijving bij over de pasvorm en kwaliteit. Levering is snel en netjes verpakt in een mooie doos.

Veelzijdige collectie, snelle & goede service, alsook de returnpolicy.

Zie boven. Prettig om te strollen door de collectie, vaak nieuwe aanvullingen collectie, bestelling wordt snel geleverd, voel me ook niet bezwaard bij twijfel twee maten te bestellen. Retourneren gaat makkelijk. Ben blij met PB.

Top adres voor basics!!

Ruime keuze in basis kledingstukken. Mooie merken. Snelle levering en goede service.

Alles klopt, duidelijk, verzorgd!

mooie online winkel, prachtige merken

mooie online winkel, prachtige merken. snelle levering met persoonlijke noot

Prachtige merken, topkwaliteit, heel veel mooie items!

PB heeft erg mooie items, veel om uit te kiezen en topmerken. Levering is altijd betrouwbaar. En altijd met een kaartje met een persoonlijke noot, maakt een pakketje ontvangen altijd weer feestelijk!

Excellent in all!!!

Perfect with all deliveries and returns

Heel positief!!!

Bestelde artikelen worden snel geleverd en bij retour ook weer snel terugbetaald. Goede website met voldoende foto's. Duidelijk de mooiere merken. Keurige afhandeling, geen opmerkingen!

Snel en klantvriendelijk met altijd een persoonlijke boodschap, echt een cadeau.

Zeer goed.

Prettig, overzichtelijke site

De bestellingen zijn altijd keurig verpakt, met een persoonlijke boodschap.... Wat ik als zeer prettig ervaar is het verwerken van het retourneren....

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.