Prettige website, snelle levering, goede verpakt, goede retour policy

Duidelijke website, Netjes verpakt

Super shop

Hele fijne winkel, mooie kleding, geweldige service, snel en netjes. Als je ze belt ook heel vriendelijk.

Ik vind PB een fantastische webshop!

De foto’s zijn geweldig, ze laten goed zien hoe je een item kunt combineren, met welke kleuren en vormen. Mooie merken, bijzondere merken: top. Mijn enige opmerking: ik zou graag ‘afterpay’ zien als wijze van betaling. Zo kun je makkelijker twee maten aanvragen en vergelijken.

Kleedje terug opgezonden omdat het niet paste, geld in 3 dagen terug op mijn rekening

Uitstekend, snelle levering

Snelle levering, keurig verpakt

Mooie merken, overzichtelijk shoppen en snel je nieuwe outfit thuis

Ik winkel graag bij Perfectly Basics. Ze voeren mooie merken van goede kwaliteit, hebben een overzichtelijke webwinkel met duidelijke foto's, goede informatie over kledingmateriaal, draagcomfort en maat. De gekochte outfit wordt snel bij je thuis geleverd compleet met handgeschreven 'thank you' note. Als je dan iets leuks hebt gevonden wil je het natuurlijk wel gelijk kunnen dragen ;)

Een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

PB heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. Echt een leuke site! Vooral de hippe en toch tijdloze kleding vind ik erg mooi! Alles werd netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Erg goed

Website erg mooi Bestelling eenvoudig en snelle bezorging Ook in deze tijd. Pakketje is een cadeautje

In ėen woord: super

Altijd even correct.

Ja zoals altijd alles keurig afgewerkt. Of ruilen of terug betalen het klopt altijd. Gr. Françoise.

Stelt op gebied van levering en kwaliteit niet te leur

De info op de website is zeer accuraat en waarheidsgetrouw. Prijs/kwaliteit is goed, leveringstermijn is ook zeer goed. Heb deze webshop al meermaals aangeraden.

Uitstekend snelle service

Goede matentabel, snelle en duidelijke service

excellent

excellent

zeer snelle service

Ik bestelde verongeluk verkeerde maat en na 1 mailtje direct aangepast door PB waardoor de juiste maat nog net op tijd op de bus ging.

Snele en goede service. Ook met retour.

Eerste keer. Goed bevallen. Mooie collectie

Prima service an aflevering!

Snelle afhandeling en bezirging bestelljng!

Perfect!

Snelle, correcte en hele vriendelijke afhandeling. Bezorging ook keurig op tijd!

Mooie producten, hoge kwaliteit, snel in levering en retouren

PB heeft mooie merken en is snel met levering. Altijd een persoonlijke noot erbij en prachtig ingepakt. Ook snelle retouren.

Beste website en service die ik ken

Zie boven

Snel,verzorgd, goede kwaliteit

Zelden of nooit een tegenvaller......

En teveel mooie kleding, zodat ik mij regelmatig niet in kan houden. Verzending, afhandeling gaat allemaal probleemloos.

Ik vind de maattabellen erg prettig en tot nu toe betrouwbaar!

Wonderful

Superb articles and the exchange method with credit is wonderful! Soooo practical. Shipping is super super fast. Love it!!!!!

Mooi assortiment en snel geleverd

Ik kan altijd goed slagen bij PB, leuke kleding in verschillende prijsklasses. De maattabel is heel handig want het past eigenlijk altijd.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen