Perfect weer

Zoals altijd keurig ingepakt, en goede kwaliteit kleding.

Snelle en super service!

Zeer snelle levering en super service!

Altijd goede en snelle service!,

Ik bestel regelmatig iets bij PB en het is altijd perfect geregeld.

Perfecte service

Heldere website, duidelijke communicatie over de verzending. De verzending ging heel snel en de bestelde artikelen kwamen zorgvuldig ingepakt aan. Ook bij retour een snelle reactie.

uitstekende service

Sinds jaren bestel ik bij PerfectlyBasics. Ze bieden uitstekende service. Snel en betrouwbaar. Duidelijke informatie en mooie kleding.

Mooie producten en goede afhandeling van de bestellingen!

De kleding wordt goed weergegeven door middel van diverse foto's en daarnaast wordt goed beschreven hoe je het kledingstuk zou kunnen combineren en hoe de pasvorm is. De bestelling is eenvoudig te plaatsen en wordt snel verzonden met een persoonlijk kaartje erbij.

Tot nu toe altijd alles in goede orde ontvangen, het juiste artikel en alles schoon geen vieze kleding of maandagochtendmodellen. Ook met retour geen problemen. PB is een fijne shop. Mooie merken. Kan er voor heel veel terecht! En alles is goed gefotografeerd en realistisch in beeld gebracht! Ook ‘de loop’ in de website is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Feestje voor het modeoog!

PB is mijn favo webshop

Mooi selectie van merken en kleding en dus niet eindeloos online winkelen! Kleinste maat voor mij wel relematig aan de grote kant...

Mooie duidelijke site en goede service

Altijd zeer tevreden over PB. Misverstand bij laatste bestelling over bezorgadres zeer klantvriendelijk opgelost met extra attentie en persoonlijke boodschap van PB voor mijn moeder. Ze was er heel blij mee; en ik ook!

De webshop voor mooie, kwaliteitsvolle artikelen

(bijna) alles wat ik bij PB bestel is een schot in de roos ! Bij het bepalen van de maat wordt ik geholpen door de maattabel, gemeten op elk kledingstuk. Sommige stukken vind ik echt duur, maar er is genoeg in mijn prijsklasse om te kiezen. De pakjes komen snel ( genoeg ) en zijn heel verzorgd. Ook de verzorgingsproducten zijn een ware traktatie in dit corona-tijdperk !

Keurige en snelle levering, netjes ingepakt

Zeer duidelijke website,keurige service!

Mooi assortiment en duidelijk gefotografeerd met heldere omschrijvingen. Erg prettige en snelle service.

Snel geleverd, perfecte kleding

FilippaK shirts besteld, werden snel geleverd en heel mooie kwaliteit

Uitstekende service

Pakket kwam snel in stevige verpakking. Zeer tevreden.

Aandacht voor de klant.

Wat ik zo leuk vind aan online shoppen bij perfectly basic is , als de bestelling toekomt.... zeg nu zelf, wie wordt niet blij met een leuk extraatje, dat steeds in de doos zit als verassing! het kaartje met verwijzing naar perfectmoods.... heeft me aangenaam verrast , covid 19 een beetje opgevrolijkt ( zon- pixi zonneprodukt- lekker drankje en zwoele loungemuziek van jullie) Dikke dankjewel voor perfecte kleding en.... perfectlymoods

levering snel,super,

ik heb vaker geshopt bij perfectly basics, altijd goed en snel, alleen deze keer was er een flesje leeggelopen uit een verpakking van een set

Een mooie aantrekkelijke site , waar bij men veel wil aanvinken !

De bezorging van bestelde kleding is altijd zeer verzorgd , samen met een persoonlijke wens wat ik altijd als heel attent heb ervaren . Kortom een vriendelijk gebaar !

Mooi en snel

De order was goed te volgen , hartstikke mooi ingepakt, ondanks de drukte toch nog een persoonlijke krabbel erbij en ik ben heel blij met de bestelde shirtjes, die er snel waren. Heel tevreden.

Heel erg goed

Mooie website, goede foto’s en beschrijving en mooi assortiment. Leuk om verschillende combinaties te zien, altijd inspirerend. Alleen zou ik soms een vraag willen stellen bij een specifiek product. Zodat jullie gelijk zien over welk artikel het gaat.

Snelle levering en heel fijn dat de maten zo goed beschreven staan.

perfecte service

hoge kwaliteit van producten, hoge kwaliteit van klanten service en snelle levering!

Ik geef nooit tienen, daarom een 8. Zeer prettig winkelen bij PB.

Snelle levering, goede communicatie, een mailtje als er een item weer leverbaar is en last but no least, mooi verpakt.Alsof je een cadeautje krijgt.

Top zaak!

Zeer prettig online winkelen, voldoende variatie in stylen alsook in prijzen. Retourneren en ruilen gaat makkelijk en snel.

Geweldige service!

Bestellen en retourneren gaat heel gemakkelijk. Van eventuele retouren, staat het bedrag heel snel weer op je rekening.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.