Excellent

Great company Great and easy webside Perfect selection in clothes and other things Easy to pay Refund after return sending quick Nice girls answering the phone and solve the problem. Perfect delivery abroad Very happy with perfectly basics

Snelle levering!

Goede website en veel keus!

Mooie majestic onderjurk

Mooie, soepelvallende onderjurk. De kleur is anders dan ik had verwacht.

Altijd goed!

Altijd goed!

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Super,

Erg mooie kleding en producten! Mooie, duidelijke foto’s, goede omschrijving van de producten en heel fijn dat de maten van ieder kledingstuk erbij vermeld worden. En erg leuk dat er altijd een persoonlijk geschreven briefje bij de bestelling zit.

Geweldig!!

Snelle levering. Mooi ingepakt. Duidelijke instructie voor retourneren en heel snel je geld terug.

Snelle en keurige service

Gevoelsmatig heb je nog menselijk contact en Han ze mooi met de spullen om

De kleding word goed geshowd, alles is goed te zien! Vooral de lengte , vaak op andere sites laten ze maar een deel zien Goeie service voor zowel het bestellen als retour sturen Verschillende prijzen, zowel dure als de wat goedkoper kleding mooie merken . Ik ben echt fan van jullie en raad deze site vaak aan Eigenlijk bestel ik alleen bij jullie en soms bij Orangeback

veel keuze in kleding

de kwaliteit is erg goed. blijft ook mooi na het wassen van de kleding. goede pasvorm

Perfecte service op alle fronten!

mooi product

Ik ben erg blij met mijn mooie wollen zomervest van Sibin Linnebjerg.

Betrouwbare service!

Al meerdere keren iets gekocht en de kwaliteit is altijd goed! Vlotte service en klantvriendelijk. De website is ook erg goed!

Alles perfect geregeld

Makkelijk, snel en mooi verpakt

Perfecte site!

Prachtige collecties. Heerlijk basic. Up tot date. Altijd goed! Zeer gebruikersvriendelijk.

Goede service!

Goede service en netjes op tijd!

Alles prima!

snelle levering bij goede communicatie

Mooie website

Altijd goede service en mooi kleding aanbod!

Ben al aantal jaren klant en heb veel mooie items gekocht. Service is snel en persoonlijk. De tips via de mail zijn inspirerend informatief en gevarieerd

Zeer snelle en correcte service!

Betrouwbare partner voor draagbare, kwaliteitskleding

Nooit fouten bij levering, nooit problemen bij terugzendingen; een ruim aanbod in draagbare kleding, ook voor vollere maten!

Mooie spullen, snelle levering.

Al vele jaren koop ik af en toe producten bij Perfectly Basics. Mooie merken, snelle levering.

super!

mooie merken, snelle levering, super dus!

Bestellingen worden snel geleverd met altijd een leuk berichtje er bij!

Goed!

Zeer snelle levering en retourbeleid is heel top!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen