Alles klopt

Snelle service, prachtige producten.

Goede en snelle service

Mijn bestelling snel ontvangen en ook retour snel onrvangen

Perfecte service

Duidelijke website en toelichting maten. Snelle levering, persoonlijk kaartje bijgesloten.

Slecht!!

Slechte service.

Gemakkelijk bestellen Goed bereikbaar per telefoon Gemakkelijk retouren Vriendelijk Persoonlijk briefje bij bestelling, attent

Mooi verpakt, persoonlijke tekst Snelle service Ruim aanbod

Snelle levering, makkelijk retourneren

Ik ben erg enthousiast over perfectly basics, leuke kleding waar ik blij van wordt.

Superservice

Perfectly Basis heeft prachtige brands, een enorm aanbod en supersnelle levering. Heel erg tevreden!

Perfect!

Snelle levering van mijn mooie nieuwe rok.

Super shirt

Mooie hals, getailleerd en fijn dat het een beetje je buikje camoufleerd!

In deze rare tijden top service.

goed, snel, mooie producten

Snel, goed verpakt!

Fijn dat ook de retourzending vlot werd afgehandeld!

Mooie kleding, goede service!

Mooie rok besteld, die snel bezorgd werd, met een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Top service en snelle levering!!

Mooie collectie, snelle service

Goede snelle website.

Altijd snel & mooi ingepakt!

Ruime keuze en vlot bezorgd

Leuke kleding. Bijna nergens is JapanTkY met zo’n grote collectie online te verkrijgen. Prachtig verpakt in hergebruikt karton. Retour is gratis. Vriendinnen aangeraden hier te shoppen en doen dit ook met veel plezier en gemak. Zeer tevreden.

Zeer correcte service, heel snelle levering

Wanneer ik bestel, wordt het altijd zeer snel geleverd. Ook wanneer er iets niet goed is kan ik het snel retour sturen, met bijgeleverd retouretiket. Ben zeer tevreden en zal hier zeker nog vaak bestellen.

snelle levering en makkelijk retour. Oog voor duurzaamheid, geen hele grote dozen. Mooie kwaliteit kleding

Vind het netjes hoe snel en zorgvuldig mijn bestellingen worden opgepakt, verstuurd, ontvangen of geld wordt teruggestort. Erg klantvriendelijk en de brief in het pakket met persoonlijke boodschap maakt het af!

Zeer tevreden over alles, alleen jammer dat ze geen spaar systeem hebben.

immer wieder gerne

Habe schon des Öfteren bei PB bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr zügig, auch bei Retouren und Rückzahlungen. Die Ware ist toll und liebevoll verpackt.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen