Betrouwbaar, snel ...klantgericht

Met regelmaat heb ik iets besteld...mijn ervaring is : betrouwbaar, snel ...klantgericht

Perfecte service

Mooie producten, goede service en bij retouren snelle terugbetaling.

Mooie producten, snelle levering

Het is altijd 'n feestje om het pakketje van PB te ontvangen. De producten zijn zorgvuldig ingepakt en voorzien van 'n persoonlijk briefje. Ook retourzendingen worden snel afgehandeld.

Uitstekend.

Bestelde pullover retour gestuurd , was niet helemaal naar wens en volgende dag geld weer retour op rekening, top.

Prima info, snelle levering.

Bestel al jaren hier altijd snel en verzorgd

Ook daadwerkelijk artikel de volgende dag in huis.

Mooie collectie en goede service

Zeer tevreden over de kwaliteit, soms klopt de maat niet, dat is all in the game. Terugsturen is altijd vervelend, misschien een hint om bij de retourzending ook een retourrekening te maken. Nu moet ik afwachten en in de gaten houden met zelfuitgedraaide kopieen hoe het afloopt.

Top site

Een hele snelle afhandeling als een artikel teruggestuurd wordt. Maar ook al vaak een goed product ontvangen waar ik heel blij mee ben. Het is allemaal zeer goede kwaliteit! Ik zal dit iedereen aanraden.

Mijn favoriete webwinkel!

Mooie producten, klantvriendelijke website en bestelprocedure. Retouren is nooit een probleem.

supersnel

Nogmaals, supersnel en goed afgehandeld. Tegoed wat er nog stond ook meteen verwerkt.

En, alles past ook weer (goede website, duidelijk omschreven en goede maattabellen)!

Product werd snel geleverd, prachtig ingepakt en ook nog eens een lief persoonlijk briefje. Echt top !

Super alles gaat altijd correct.

Zoals gezegd alles wordt altijd goed afgehandeld.

Service zoals t moet zijn kan niet beter top

Snelle levering klantvtiendelijke webshop Snelle retour betaling in 1 woord perfect

Goede zorgvuldige klachtafhandeling!

De trui die ik kocht was na het wassen onbruikbaar, ondanks het volgen van de wasvoorschriften. PerfectlyBasics is daar heel goed mee omgegaan; vriendelijk en correct. Fijne en goede ervaring met hen. Dank daarvoor.

makkelijk en snel!

makkelijk webshop. Snelle bezorging Mooi verpakt met kaartje en persoonlijke boodschap en zelfs een 20% kortingsbon voor de volgende aanschaf. Wat een verrassing.

Klopt altijd; mooie spullen

Na 1 of 2 dagen valt een pakje op de mat... Na openen is de inhoud -verpakt in vloeipapier; met persoonlijke boodschap- mooier dan je had verwacht. PB maakt online winkelen fijner dan de stad in gaan!😂

Snelle levering, mooie kwaliteitskleding.

Snelle levering, vriendelijk kaartje. Kleding is zeker niet goedkoop, maar meestal goede kwaliteit. Wollen truien van Sibin Linnebjerg en American Vintage vallen kwalitatief tegen.

Perfect 😉

Alleen maar goede ervaringen met PB: snelle verzending, mooie merken, retour zenden zonder problemen en snel je geld retour. Ik ben fan.

Super snelle reacties en prima service

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering en goede service

Ik koop graag bij PerfectlyBasics. Zij verkopen goede merkproducten van goede kwaliteit. De bezorging is altijd snel en goed verzorgd. Bij retourzendingen wordt de terugbetaling snel geregeld. Al met al een betrouwbare internetwinkel voor je mooie kleding.

Fijne service

Ik had 2 artikelen van resorts finest besteld maar vond de kwaliteit niet mooi genoeg. Dan is het super makkelijk om of geld terug te krijgen of in mijn geval meteen om te ruilen voor een ander product. Ik heb nu tot volle tevredenheid een prachtige rok van Anine Bing en alles in zeer kort tijdsbestek. Heeeel fijn!!!

Mooie,kwalitatief goede kleding, goede service en omruilservice.

Veel keuze van mooie kleding en merken. Zeer snelle bezorging en vlotte omruilservice. Persoonlijke verpakking

Prettige en snelle service

Ga zeker weer online kopen

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen