Mooie kwaliteitskleding

Mooie kledingstukken, goed weergegeven op foto en prima beschreven, maar ook extra opgemeten. Vlotte en persoonlijke verzending. Heel erg tevreden.

Postage rate

Please reimburse the postage rate no.2, it all came in one parcel

Goede service, mooie produkten

Producten worden altijd met een handgeschreven kaart afgeleverd, foto’s zijn duidelijk, top merken!

Uitstekend!

Prachtig jurkje gekocht en héél blij mee!

Uitstekende kwaliteit prijs en snelle levering

Staat hierboven

Geweldige, service en kleding. Gewoon top!

Snelle levering met een hand geschreven kaart erbij, keurig verpakt en een geweldige service. Zeer attent en klantvriendelijk.

Mooi assortiment en super service

Veel mooie kleding in verschillende prijsklassen, snelle levering en snel geld terug bij retouren. Ook wordt adequaat gereageerd als er een probleem is, bv als een product beschadigd is.

Mooie kwaliteit producten.

Mooie kwaliteit producten. Snelle levering. Mooi verpakt. Wellicht voor vaste klanten een extra kortingscode?

Geweldig!

Mooie items, goede stylinggids en looks om te combineren.

Helemaal goed.

Alles prima geregeld. Bestellen, verzending, mails en dan nog de spullen!! Het enige bezwaar is dat je nog meer bestellen.

Correcte afhandeling

Snelle regeling en afhandeling.

Snelle verzending, mooi verpakt

Toch even een opmerking. Zoals wel vaker de afgelopen jaren ben ik na een afspraak via de mail een deel van mijn bestelling op de Hofmanweg komen ruilen voor iets anders. Dat wilde ik eerst even snel passen. In tegenstelling tot vroeger was de ontvangst daar stug en niet bepaald klantvriendelijk. Jammer !

Mooie kleding

Zoals altijd weer een paar mooie kleren gekocht. Maat gaat eigenlijk altijd goed omdat ze altijd duidelijk zijn aangegeven. Ik hou van de nette verpakking.

Super winkel

Mooie merken veel keuze en snelle leveringen, perfecte service ookbij retourneren.

betrouwbaar en snel

Kwaliteit van de kleding. Snel en in een recyclebare doos. Retourneren piece of cake.

Snel, leuke kaart erbij

Mooi verpakt, echt een kadootje

goed en snel

goed en snel

Snelle levering, mooi kledingstuk.

Fijn om op de hoogte te worden gehouden van herbevoorrading en geschikte maten.

Positief

Snel afgehandeld

PB - één van de beste webshops van Nederland!

Ik ben uiterst tevreden met de selectie van de merken en PB heeft een uitermate prettige en persoonlijke benadering en de service!

Zeer positief

Zeer positief!

Erg fijn dat bij ieder product de maten zijn vermeld. Zo kan je bijna niet te groot of te klein bestellen. Mooie foto’s van de kleding/schoenen en ideaal dat je kan zien hoe je het kan combineren met meerdere producten. De service is uitstekend.

Wat ik ook bestel of wanneer altijd super

Een geweldig jasje / vestje van iro en volgens de maat richtlijn besteld top advies

Fijne webshop, mooie kleertjes!

Snelle bezorging, met een vriendelijk kaartje erbij. Doet persoonlijk aan.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen