Praktisch, snel, klantvriendelijk, mooie producten

Zie boven

Mooie kleding, erg klantgericht

De kleding wordt snel geleverd met een persoonlijke kaart erbij, leuk!

Snel, vriendelijk, mooie spullen

Duidelijke website, persoonlijke noot, prachtige spullen.

Perfect, in alles!

Na bestelling snelle perfecte service .

Hier bestel ik mijn meeste kleding, dat zegt genoeg

Makkelijk om te bestellen, snelle levering en retour ook makkelijk Mooie collecties!! Zowel lage als hoge prijzen!!

Perfecte website

PB is al jaren mijn favoriete website, voor inspiratie en aankopen. Prima service: rits van broek zat niet goed en is opnieuw er in gezet door de leverancier. Heldere communicatie hierover met PB. Doen wat ze beloven.

Goede en snelle service

Mijn ervaring met perfectly basics is alleen maar goed. Het bestelde wordt altijd keurig verpakt geleverd. Terugsturen of ruilen is geen enkel probleem.

Snelle levering, keurig ingepakt, makkelijk retourneren, kwaliteitskleding

Altijd prima geregeld .

Bestellingen komen goed verzorgd met een lieve begeleidende brief aan. Retourneren is ook nooit een probleem. Top!

Hele mooie merken, duidelijk van meerdere kanten door professionele modellen getoond, netjes met zorg verpakt en de volgende dag in huis, ben al jaren een tevreden klant 👍

Snelle, correcte bezorging

Goede kleding, snelle levering netjes verpakt, persoonlijk briefje erbij

Vlotte afhandeling

Makkelijk bestellen. Snelle zending en makkelijk en zonder gedoe retourneren

PerfectlyBasics is perfectly

Prachtige kleding, mooie, gebruiksvriendelijke site, goede en vriendelijke service.

Positief

Aantrekkelijke en duidelijke site, mooie en kwalitatief goede producten, uitstekend afhandelingsproces en goede verpakking met een persoonlijke note erbij.

Snelle en goede levering

Zie hier boven

Prima, snelle service.

Website is helder; er gebeurt wat beloofd wordt. Mooie spullen

snel en heel verzorgd

De bezorging en de retourverwerking is zeer snel. Zeker omdat ik rond de kerstdagen had besteld en geroutineerd. Heel fijn om een pakketje te ontvangen waar persoonlijke aandacht aan gegeven is. Ik kan dat zeer waarderen

Supersnelle levering en goede service

Supersnelle levering en goede service

Zoveel keus! Bezorging heel accuraat.

Winkel met zoveel keuze uit kwalitatieve kleding, bestel bij uitverkoop, anders toch flink aan de prijs. Bezorging en retour prima.

Fijne website,mooie kleding, snelle betaling en snelle levering.Ook eventueel retournering is geen probleem. Echt top.

PB geeft per item de zelfgemeten maten van de kleding. Dat is echt fijn en voorkomt ruilen vanwege een verkeerde maat. Bij de kleding zit een hangeschreven kaart. Dat geeft een persoonlijk tintje en laat zien dat er zorg besteed wordt aan de klant. Het pakketje is er ook nog heel snel. De kleding die verkocht wordt is ook echt van mooie kwaliteit. Ik ben blij :)

Gewoon tevreden

Mooi artikel, snel en verzorgd afgeleverd

Snelle levering, mooi verpakt, heel tevreden, top

Helemaal top

Prachtige basics én meer!

Eén van de fijnste webshops met mooie basics en nog veel meer! Ook fijn om inspiratie op te doen bij de mooie foto's.

Altijd vriendelijk, Er worden nooit fouten gemaakt

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.