top service

mooie collectie

Prettige site, mooie spullen

De site is aantrekkelijk De spullen zijn mooi en kwalitatief goed

Uitstekende service

X

Top kwaliteit, top service, veel sneller dan ervoor, en plus punt voor de retourbon UPS

Klantvriendelijk en uitstekende service!

Snelle verzending, goeie communicatie, geld snel terugstorten bij retourzending

Mijn favoriete website

Altijd goede kwaliteit

Van zowel kleding als service

Super mode, correcte levering.

Alleen maar goede ervaringen.

Altijd Mooie kleding, altijd hele snelle levering en mooi verpakt met een persoonlijke kaartje. Helemaal prima!!

Één van de beste webwinkels

Hele mooie kleding, heel makkelijk bestellen, snel in huis en indien nodig, simpel retourneren, erg tevreden.

Snel geleverd, goede service en mooi verpakt. Prima ruilservice.

snelle levering.

Na het openen van de doos was alles mooi ingepakt met een lief briefje erbij.

Perfecte service

Altijd snel en keurig aangeleverd. Duidelijke website en goede en makkelijke retourafhandeling

Prachtig T-shirt, snel geleverd!

Fijn om altijd weer prachtige items te vinden op de site van PB!

Mooie duurzame basis kleding.

Mooie kleding van mooie merken. Snelle keurige levering met persoonlijk kaartje. Meermaals gebruik gemaakt van deze website en zeker voorherhaling vatbaar!

Geweldige site. Met practige prachtige kleding.

Geen goedkope kleding . Maar duurzaam en mooie kwaliteIt.

Geweldige site met heel veel keus, snelle levering, snelle afhandeling retouren!

Alleen maar goede ervaringen!

Op tijd de juiste spullen ontvangen.

Snelle levering met persoonlijke noot, snelle afhandeling eventuele retouren.

Snelle levering met persoonlijke noot, snelle afhandeling eventuele retouren. Mooie kleding van hoge kwaliteit.

goede klantbetrokkenheid!

Bi ontvangst van mijn bestelde jurk is het altijd spannend om de doos te openen en te zien hoe het bestelde er werkelijk uit ziet. Aangenaam verrast wordt je dan als je een persoonlijk geschreven en aan jou gerichte wens bovenop het vloeipapier vindt waarin veel plezier van de mooie jurk wordt gewenst! Niet alleen een goede marketing, maar ook zeer gewaardeerde individuele zorg van - in dit geval Fay -voor het bestelde cadeau dat de klant zichzelf geeft, zeldzaam en dus kostbaar in deze veranderende tijd!

zeer goed

Ben altijd heel tevreden over PerfectlyBasics.

Niets ontvangen

Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen! Sintdrukte?

Prima.

Mooie collectie. Snel geleverd. Goede retourafhandeling.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Absolutely perfect

Goede kwaliteit en service. Maattabel kan beter, de losheid/ rek van de stof is daarin niet meegenomen. En de omschrijving van de maat die het model draagt klopt niet altijd. Dat is altijd de kleinste maat, maar klopt niet altijd. Heb maat 36, en obv de tabel zou ik soms maat 40 moeten nemen. En ben 10 cm kleiner dan het gemiddelde model en heb geen absurd lange armen, maar soms als ik iets koop zijn de mouwen veel korter dan die bij het model. Dus vaar niet blind op welke maat het midel aan zou hebben als referentie

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.