Top webwinkel!

Snelle levering, mooi ingepakt en persoonlijk berichtje erbij. Een cadeautje om open te maken.

Geweldig!

Mooi ingepakt met steeds een persoonlijk berichtje erbij! Snelle levering van het bestelde artikel!

Alles top top verzorgd.

Mooie producten, goede levering en service.

Mooie producten.

Uitstekend!

Snel met kwaliteit

Positief!

Mijn ervaring is heel positief! PF is duidelijk, betrouwbaar, er wordt goed op vragen geantwoord, info klopt en vooral als je belt krijg je 'een mens aan de lijn!!! 👏😀

Kwalitatief...zeer goed!!

Zeer mooie kleding van goede kwaliteit. Veel keuze en duidelijk weergegeven in getoonde foto’s. Mooi ingepakt met steeds een persoonlijk berichtje erbij en snelle levering. Ik ben blij dat ik deze webshop ontdekt heb en ik blijf hier ,zeker weten’ regelmatig bestellen,

Snelle levering geweldige sevice een woord toppie.

Deze site heeft mooie kleding,veel keuze van mooie kwaliteit.

Super goed

De service is erg erg goed. Erg mooie site van perfectly basic, overzichtelijk. Mooie basis combinaties. Alles is top,

Snel, secuur, prettig

Mijn ervaringen met PB zijn altijd goed.

Fijne webshop, snelle levering, geen verzend-en retourkosten.

Heel positief

De bestelling wordt snel geleverd en is altijd voorzien van een vriendelijk persoonlijk zinnetje, handgeschreven, je voelt je als klant gewaardeerd en serieus genomen.

Geweldige service!alles heel snel< retourneren van geld ook!

aardige mensen op kantoor, erg hulpzaam. Alles netjes en verzorgd, leuk persoonlijk briefje, Top

Perfect!

De omschrijving van de producten klopt altijd, Pakketjes zijn altijd op tijd, mooi ingepakt. Een feestje om te ontvangen.

Keurig op tijd en ingepakt. Altijd een persoonlijk berichtje erbij. Retourverwerking supermakkelijk. Kleding van hele goede kwaliteit.

Constant goed!

Altijd weer een goede ervaring om hier te bestellen. Van de perfecte website met de mooiste kleding en accessoires tot de bezorging met persoonlijk briefje en vandaag een welkom extraatje.

Closed blijft mijn favoriet!

Een super mooie jeans, draagt heel fijn!

Prima en snel geregeld

Makkelijk besteld en snelle levering.

Uitstekende service!

Verzorgde website, goeie selectie èn een handgeschreven kaartje in een mooi verzorgd pakketje.

Goed, duidelijke foto’s, mooie collectie

Bezorging leek in eerste instantie mis te gaan, aan de kant van de postbezorger. PB was goed bereikbaar. Meteen opgelost. Fijn deze service!!

Prima, betrouwbaar, goede en snelle retourservice, kwaliteit

Het door mij bestelde vest was helemaal prima, mooie kwaliteit, was er ook snel. Helaas val ik net tussen 2 maten in, dus retour. Ik kreeg direct mijn geld terug. Betrouwbare online shop dus met kwaliteitsproducten en goede service.

Mooie kleding, snelle levering en altijd 'n persoonlijk berichtje in het pakket. Ook retourzendingen worden goed en snel verwerkt. En, erg fijn dat vermeld wordt welke lengte het model heeft en welke maat ze draagt!

Super webside, overzichtelijk en makkelijk.

Ik vind pb 1 van de beste bedrijven. Duidelijke en simpele site waar ook digibeten Makkelijk kunnen bestellen. Snelle service en top retour service. Snel en goed Ik ben heel blij met jullie! Groet Marion

Zoals altijd prima

Zoals altijd prima

Goede en snelle afhandeling

Mooie kleding te vinden bij Perfectly Basics die snel, in een mooie doos wordt bezorgd! Fijne website...

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen