gebruiksvriendelijk

Het bestellen gaat zeer eenvoudig. Het retourneren gaat even snel en eenvoudig

Maar 1 woord nodig: Top. Website overzichtelijk, aflevering pakket keurig, retour afhandeling snel en eenvoudig. Mooie en goede producten.

Alles wat ik altijd heb besteld is perfect, nooit teleurgesteld. Alles uitstekend verzorgd.

altijd goed

bestelling klopt altijd, komt op tijd, geen probleem om iets te retourneren

Gewoon goed

Prima bedrijf, mooie spullen, snelle levering: gewoon goed!!

Super bedrijf

Goede klantenservice!

Prima en snelle service

Perfect en super!

Fijne website, mooie kleding, supersnelle levering en als toegift een handgeschreven briefje! Hoe leuk is dat!

snel, correct en vriendelijk

terugsturen van items gaat heel gemakkelijk , is al goed voorbereid. Bestellingen komen snel en ik ben heel tevreden

Snel en zorgvuldig

Duidelijke website, snelle service, snelle afhandeling na retour. Perfect!

Mooie overzichtelijke site. Superfijn dat je van elk kledingstuk de maatvoering kunt bekijken. Klopt dan helemaal. Handgeschreven persoonlijke kaart en mooie verpakking. Snelle levering

hele mooie kleding, veel keus en vlotte afhandeling

altijd correcte afhandeling met een persoonlijke noot. een super leuk en goed bedrijf!

Hele goede en snelle service

De sweater waar ik lang naar opzoek was, vond ik bij Perfectly basics. Door de snelle service, de volgende dag in huis. De site is duidelijk en het bestelproces overzichtelijk. Ik ben zeer tevreden!

Mooie kleding!

Dit is de tweede keer dat ik iets heb besteld bij PerfectlyBasics. Ik ben zeer tevreden. Mooie kwaliteit kleding, snel bezorgd en met zorg ingepakt. De kaart met daarop met de hand geschreven tekst vind ik fantastisch. Ga zo door!

Snelle levering, met handgeschreven kaart.

Snelle levering, met handgeschreven kaart.

Mooie producten, zeer goede service

Binnen paar dagen alles goed ontvangen in Frankrijk. Via chat goed advies gekregen over maten. Ben zeer blij .

Snel en klantgericht

Vandaag besteld, morgen in huis weer waargemaakt. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje

Top kwaliteit

Top kwaliteit winkel, fijne site, snelle levering, mooi verpakt, indien nodig makkelijk retourneren of ruilen.

Snelle levering, snel en makkelijk ruilen. Goed verpakt, persoonlijk briefje erbij. Kortom aanrader.

Heb nog niet anders meegemaakt , snelle levering, mooi verpakt met persoonlijke noot en bovenal smaakvolle mooie kleding van zeer goede kwaliteit.

Perfect! ( origineel haha)

Alles fijn en goed geregeld ! Mooie kleding in echt ook, niet geheel onbelangrijk

Mooie collectie merken

Bijna perfect; bij retourneren iets te omslachtig online...

Super webshop, snel en heel correct !

Ik mis alleen voor goeie klanten iets extra’s ...., bv. kortingsbon of andere leuke attentie!?

Super webshop !!

Hele mooie collectie! Snelle levering en retourneren ook perfect geregeld.

webshop met uitgebreide informatie en super service

Ik webshop al jaren met plezier bij PerfectlyBasics, mooie selectie kleding, betrouwbaar en uitstekende service.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.