Geweldige webshop

Mooie merken, prachtige collectie. Mooi verpakt met een persoonlijke touch. Service uitstekend en een snelle levering.

Heel fijn dat alle maten worden vermeld

De beste shop voor mooie merken

Top🐞

Fijn online shoppen met heerlijke merken en een goed assortiment , en heel prettig voor mij is dat het ook in Frankrijk geleverd wordt!

Kan niet beter

Mooie website met mooie producten en goede mode adviezen. Verzend en retourservice heel erg goed.

Elke keer als ik hier bestel,is altijd goed, snel en netjes ingepakt met retoursticker,waren alle webwinkels maar zo goed.

Uitmuntend

Mooie website, duidelijke omschrijving. Snelle verzending.

Dinsdag 2 vesten besteld (M en L) om te kijken welke het best stond. Dezelfde dag 1 vest retour gestuurd en vrijdag stond het geld al op de rekening van de retour👍. Zo hoort het, dus van ons een dikke pluim👍👍

Snel en vriendelijk

Snelle levering, goede verpakking. Vriendelijke persoonlijke service

snel en vriendelijk en voelt als beteokken

vriendelijk betrokken snel goed bereikbaar hulpvaardig

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en weinig tot niets terug omdat de omschrijvingen en maten juist zijn. Mooie merken en goede kwaliteit/prijsverhouding

Zeer goede service

Ik heb onlangs een jurk en vestje besteld.Dit werd op zeer korte termijn geleverd en er zat een vriendelijk briefje bij waar op stond:Veel plezier met je mooie aankopen

Perfecte service en presentatie

Zeer snelle levering en mooi ingepakt. Het detail van handgeschreven bericht is leuk.

mooie collectie

Altijd een feestje om op jullie site te kijken: mooie merken, leuke eigentijdse collectie, maar gelukkig ook veel basics, die echt perfect zijn; verder snelle levering en ook snelle verwerking van retouren (mocht dat eens nodig zijn); kortom: ben een zeer tevreden klant!

Mooie merken en collectie. Snelle levering. Gebruiksvriendelijke website. In geval retournering: snelle terugbetaling. Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Mooie collectie & snelle levering

Goede omschrijving en foto’s van de artikelen. Snelle levering en goed retourbeleid

Perfecte service

Geweldige webshop

Mooie collectie, correcte levering

Goede service, snelle levering en goede retourmogelijkheid.

Mooie website, veel keus. Retourmogelijkheid prima.

ik heb nog niks binnen

postnl blijft in gebreken

Mooie website met goed assortiment, goede service.

Zeer goede service, klant vriendelijke en goed assortiment.

Fantastische bedrijf

Prijs, kwaliteit, service, klantvriendelijk, adviezen, snel ... het totale plaatje!

Nette levering! Leuk persoonlijk briefje er altijd bij! Retourneren geen probleem! Kortom n hele fijne webwunkel!

Fantastische service en collectie!

Ik bestel niet zo vaak online maar PB is een uitzondering ook niet vaak maar alles klopt. De omschrijving, de levering met altijd een persoonlijk bericht en eventueel retour sturen. Heel fijn bedrijf!

perfect

artikel was niet op voorraad maar reeg al snel n mail dus ik kon t snel bestellen en de volgende dag had ik t in huis.

mooie spullen en snelle service

perfekt

Herenweg 45