Goede kleding, mooie website, makkelijk bestellen en retourneren.

Mooie artikelen, prima service

Fijn om hier online te winkelen. Kosteloos retourneren. Top. Vriendelijk klantenservice. Ga zeker een keer t pand bezoeken want zien in t echt/passen heeft nog steeds mijn voorkeur . 😊

Goed en netjes

Kleding is netjes verpakt, wordt snel geleverd.vanuit de webshop is het duidelijk wat je bestelt.

Uitstekende webshop

Ruime keuze in merken, snelle en correcte levering, goed retourbeleid.

Uitstekende webshop

Ruime keuze in merken, snelle en correcte levering, goed retourbeleid.

Geweldige webwinkel.

Mijn favoriete webshop. Goede zoekfunctie, mogelijkheid om favorieten op te slaan en up to date voorraadvermelding, zodat je altijd weet of een artikel de laatste is in je maat. Goede retour mogelijkheden, snelle levering op de momenten dat ik zelf kies. Fijne merken in een goede kwaliteit, meerdere prijsklassen en een mooie sale, waar je dan toch nog bij de duurdere merken iets moois kunt scoren. Ik ben vooral blij met de maattabel; zelden bestel ik nog de verkeerde maat.

snel geleverd, en prachtige jurk.

Keurig!!!

Super en vooral hoe snel je je geld terug krijgt gestort!!

Snel, betrouwbaar, correct en attent. Persoonlijke touch!

De spullen heb je supersnel in huis. Keurig verpakt. Een handgeschreven briefje erbij. En (soms) een kortingscode. Helemaal top.

Super service!

Iedere bestelling wordt zo verzorgd ingepakt met een persoonlijk bericht. Zelfs een retourzending wordt super snel afgehandeld! Top, top, top!!! Compliment!

Snel en betrouwbaar

Bezorging en Retour allebei even snel

primakleding met snelle zorgvuldige bezorging

Had na een late beslissing met vacantie te gaan nog wat kleding nodig. Er was nog mooie kleding in de sale te krijgen. Snel bezorgd. zorgvuldig ingepakt.

Mooie merkkleding, snelle levering

Ruime keuze, veel verschillende merken, snelle levering en goede service

Prachtig

Mooie kleding

perfect

goed produkt, snel en correct geleverd, mooie saleprijs

Alles wordt snel en keurig afgehandeld.

Heel goede website, veel variatie en keuzes. Maatvoering niet altijd 100%.=

Heerlijk om bij te schoppen

De bestelling wordt perfectly afgehandeld keurig verpakt, incl. een kaart met een leuk berichtje Retouren worden strikt volgens de voorwaarde afgehandeld Een prima bedrijf waar je graag winkelt al is het online. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mijn gegevens mogen alleen gebruikt worden voor de beoordeling van PerfectlyBasics en niet voor andere doeleinden.

De fijnste webshop

PB heeft altijd een prachtige collectie en goede service. Ik shop graag bij hen.

Altijd is alles goed voor elkaar!

Snelle levering, mooi verzorgd en als het niet goed is komt het geld snel terug op mijn rekening.

Altijd goed

Top shop

Super mooi, kwalitatief zeer goed en goede service!

Zeer positief. Mooie merken, goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwalitatief hoogstaande kleding

Eindelijk een site gevonden met mijn merken, o.a. Kyra&co.

Heerlijk

Snelle levering, mooie merken. Snelle afhandelingen. Elke keer weer tevreden

Altijd de mooiste collecties met merken van goede kwaliteit en top service!

Mijn bestellingen zijn supersnel binnen, mooi verpakt en met een persoonlijke wens verstuurd. Ik voel me daardoor als klant erg gewaardeerd. Deze webshop is de eerste die ik als styliste en personal shopper aanbeveel bij mijn klanten. De collecties stellen nooit teleur waardoor je ieder seizoen opnieuw kan slagen om jouw garderobe uit te breiden met perfecte basics. Keep up the good work! Sabrina www.stylingstories.nl

Snelle service. Mooi verpakt. Met een persoonlijk noot:)

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen