Pluspunten

Snelle levering en mooi ingepakt.

Pluspunten

goede kwaliteit, goede service, snelle levering en een handgeschreven briefje om je veel plezier te wensen van de nieuwe aankoop, dus top!

Pluspunten

Groot aanbod, hele leuke kleding, snelle service met persoonlijke boodschap. Mogelijkheid om gemeld te krijgen dat kledingstuk weer beschikbaar is

Meer voorraad. Sommige items zijn zo snel weg

Pluspunten

Alles top geregeld.

Pluspunten

Snel, persoonlijk, kwaliteit.

Pluspunten

Heldere site, goede foto’s en gebruiksvriendelijk

Pluspunten

prima service Meestal ben ik erg tevreden over de producten die ik bestel. In het verleden heb ik vaker producten besteld en deze waren goed. De laatste 2x helaas niet, maar toen kreeg ik ook keurig mijn geld binnen de afgesproken tijd teruggestort

Pluspunten

Groot aanbod van mooie merken

Pluspunten

Snelle levering en prachtige producten. Ook de tekst die bij een product staat, zoals de maat die het model draagt is erg handig.

Een video van het gedragen kleding stuk zodat je kan zien hoe het staat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed bestelproces, mooie kleding. Ruilen gaat ook gemakkelijk. Vele positieve punten. Ook redelijk gemakkelijk retourproces, behalve de terugbetaling.

Terugbetaling na retourneren gaat te langzaam. 10 werkdagen is niet meer van deze tijd.

Pluspunten

adequate afhandeling van de bestelling, op de afgesproken tijd werd het pakketje keurig ingepakt bij ons bezorgd.

Pluspunten

beschrijving en foto's van het product zijn zeer goed dit geldt eveneens voor de snelheid van levering

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice en mooie collectie.

Pluspunten

Snel, persoonlijke aandacht

Pluspunten

Alleen maar positief over PB

Kan nietsbedenken

Pluspunten

Mooie, duidelijke website, goede foto's van de kleding en duidelijke informatie over de kleding.

Fijn als er een goede detailfoto bij zit zodat je kunt inzoomen en een goed, duidelijk beeld kunt krijgen van de structuur van de stof.

Pluspunten

Netjes in gepakt met een persoonlijke kaartje erbij . En snel in huis.

Pluspunten

mooie artikelen, nette verzorging, snelle verzending

retouren sneller verwerken en binnen maximaal 1 week terugbetalen

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt, leuk berichtje erbij. En natuurlijk erg mooie kleding. Tip: kijk in de bijbehorende maattabel, bij mij klopt het altijd perfect.

Pluspunten

Groot aanbod. Een heel fijn en prettig contact. Aandacht voor klant dmv handgeschreven notitie, dat maakt het geheel persoonlijker ondanks de omvang van het bedrijf. Snelle levering, gratis retour en mogelijkheid om te ruilen waarbij bedragen met elkaar worden verrekend. Het proces verloopt soepel en effectief.

Pluspunten

Presentatie op de website aantrekkelijk, suggesties om te combineren, duurzaam draagbare kleding, hoge kwaliteit, persoonlijke benadering, goede service en presentatie

Pluspunten

Overzichtelijke site - snelle levering die ook goed te volgen is - kwalitatief hoogwaardige producten - een persoonlijke noot bij de bestelling :-)

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.