Pluspunten

Fijne website met erg mooie kleding. Krijg t altijd netjes verpakt binnen, met een persoonlijke boodschap. Retourneren gaat makkelijk en de termijn is ook lang genoeg. Aanrader!

Pluspunten

Goede site, snelle levering, mooi verpakt

Pluspunten

Geen klagen goede service zo door gaan proficiat

Pluspunten

Snelle service, goed verpakt, goede kwaliteit kleding

Pluspunten

Snel dienstverlening, mooi verpakt, persoonlijk, goede retourservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel goede website en over het algemeen de beste klantenservice die je kunt wensen, MAAR....

Gewoon mensen hun geld direct terugbetalen na een retour. Ik kan gewoon niet geloven dat ze zo lang mijn geld steeds vasthouden nadat ze al een mail hebben gestuurd dat de retour al is ontvangen. Ze doen er soms wel 10 dagen over. Er is geen enkele webshop die er zo lang over doet. Stel je voor dat dit in een winkel zou gebeuren. Je brengt iets terug (meestal gaat het minimaal om een paar honderd euro!) en de winkel geeft aan: ‘U kunt tien dagen op uw geld wqchten’. Ik vind het raar dat het zomaar mag. Want het is evident dat ze wel direct kúnnen terugbetalen, maar ee coor kiezen dit niet te doen. Voorheen betaalden ze onmiddellijk je geld terug en daar zijn ze op een gegeven moment mee gestopt. Ik vind het ergens vrij schandalig.

Pluspunten

Veel keus, snelle levering, uitverkochte artikelen worden vaak opnieuw ingekocht. Retourneren gaat makkelijk en snel.

--------

Pluspunten

Bestelling na een dag thuis, mooi verpakt met altijd een persoonlijk briefje erbij. Mooie collecties, merken voor elk wat wils.

Houden zo.

Pluspunten

Mooie merken! Prachtige website! Elke dag nieuwe items!

Bij retour sneller bedrag terug op rekening

Pluspunten

Goede website. Makkelijk te bestellen. Snelle service. Mooi ingepakt!

Pluspunten

Een 9. Ik wordt goed geholpen. En het is vertrouwd.

Misschien toch makkelijke om pakket thuis te bezorgen.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering, zelfs rond 5/12! Keurige verzending.

Pluspunten

profesionele benadering, ook heel hulpvaardig om de bestelling voor mij in te lezen. Levering op tijd !

geen

Pluspunten

Website en info producten goed. Levering top!

Pluspunten

Goede aftersales , mooie collectie

Pluspunten

Heel net bedrijf

Pluspunten

Bestellingen, retouren en ruilen worden altijd snel en correct afgehandeld. En ze hebben een goed assortiment.

Dit is denk ik gewoon de beste webshop die ik ken. Klinkt suf en slijmerig, maar het is zo.

Pluspunten

snelheid van leveren en kwaliteit

Pluspunten

Goede klantenservice. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle bezorging. Goede foto's. Mooi verpakte kleding in handzame doosjes.

Pluspunten

netjes verzonden, persoonlijk briefje

Pluspunten

Mooie kleding, snelle verzending en goed verzorgde afhandeling.

Sneller terugbetalen bij een retour, dan bestel je ook eerder bij een 'twijfelgeval'. Nu denk ik 'laat ik dat artikel toch maar niet bestellen anders duurt het weer zo lang voordat ik mijn geld terugkrijg', terwijl ik het dan toch een leuk item vind.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen