Pluspunten

Snelle en correcte levering met een handgeschreven kaartje. Dus we persoonlijke noot. Vond ik erg leuk.

Pluspunten

Ik ben al jaren klant en het service nivo is altijd zeer goed en consistent! Van een persoonlijk kaartje bij de aankoop tot goede en snelle beantwoording van vragen. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan wordt de fout snel hersteld en netjes excuses aangeboden. Daarnaast een overzichtelijke en fijne website met een groot aanbod.

Pluspunten

Mooie merken en een prettige klantenservice.

Geen.

Pluspunten

Snelle service Komen hun afspraken na Duidelijke website

Pluspunten

Prima service. Snelle levering. Goede retour service

Pluspunten

Ieder pakje is een cadeautje zo netjes en zorgzaam verpakt

Pluspunten

Perfecte service, goede kwaliteit, persoonlijke touch met handgeschreven brief

Maatvoerings tabellen, vaak ga ik maar naar de site van het merk zelf omdat ze niet logisch zijn. Maar opzich is dit niet heel erg, want ruilen is gratis !

Pluspunten

Foto’s voor winterkleding meer laten zien met panty’s en winterschoenen in plaats van sandalen met blote benen

Pluspunten

Altijd mooie collectie. Fijn dat ik altijd een update krijg over nieuwe kleding van mijn favoriete merken. Zeer snelle en nette levering

Pluspunten

Altijd even aardig, geven goed advies als je erom vraagt!

Pluspunten

Prachtige producten en een zeer goede service! Telefonisch contact verloopt zeer correct en afspraken worden stipt nagekomen.

Pluspunten

Perfecte site met alle informatie die je nodig hebt om de goede maat te bestellen. Snelle levering. Super merken!

Ga zo door!

Pluspunten

Mijn bestelling wordt altijd zeer snel geleverd, mooi ingepakt met een persoonlijk woordje erbij. Ook de bestelprocedure is zeer duidelijk, wordt gecommuniceerd en bij het terugsturen van kleding wordt het te verrekenen bedrag snel teruggestort. Kortom: ik ben superblij met Perfectly Basics!

Pluspunten

Klantvriendelijk, accuraat, duidelijk

Nvt

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk briefje Gratis verzend and retourservice

Meer fysieke lokaties

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle en goede service. Keurig verpakt. De volgende dag bezorgd.

Ik ben uiterst tevreden.

Pluspunten

Prima en persoonlijke service en altijd mooi ingepakt. Leuk om een persoonlijke noot te ontvangen

Pluspunten

Mooie kleren, veel aanbod, snelle levering en goede service

Blijf perfect!

Pluspunten

Snelle levering Artikelen keurig verpakt

Pluspunten

Bestellen gaat snel, zo ook de levering.Gratis verzenden en retour.In een woord GEWELDIG!!!!

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.