Pluspunten

Professioneel en snel.

Pluspunten

De snelheid en zorg waarmee de doos is ingepakt is fijn

Pluspunten

behulpzaam en vriendelijk

geen idee

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzenden en retourneren en dit laatste kan op een gemakkelijke manier. Een fantastische website en bijzonder leuke kleding. Ja, wat wil je nog meer?

Weet ik niet

Pluspunten

Altijd correct

Eigenlijk geen zeer tevreden .

Pluspunten

De laatste maanden duurt het erg lang voordat een bedrag van een retourzending wordt terug betaald.

Pluspunten

Fijne merken, snelle verzending en handig retourneren.

Pluspunten

snelle levering goed verzorgt en keurig verpakt retourneren makkelijk en verloopt altijd goed en snel

Pluspunten

mooie duidelijk website. makkelijk bestellen prima aangegeven maten omdat alles handmatig gemeten wordt

Pluspunten

de bestelde artikelen worden zeer snel via PostNL thuis afgeleverd. Zijn zeer gemakkelijk en kosteloos weer te retourneren via een PostNL punt in de buurt als de artikelen niet passen of bevallen. Grote keuze uit goede merken , ook in kleine maten.

Pluspunten

Goede merken Mooi verpakt Goede retourservice

Pluspunten

Super vlotte levering en altijd een attent begeleidend handgeschreven briefje erbij!! Het zijn de kleine dingen die het doen!! :-)

Pluspunten

Snel en accurate levering. Persoonlijke noot, mooie collectie.

Hue terug in assortiment brengen

Pluspunten

Snelle leveringen, leuke en trendy collectie. Erg klantvriendelijk.

Pluspunten

Snelle levering, mooie merken

Pluspunten

Snelle en juiste levering, persoonlijke service, mooie merken

Pluspunten

mooie collectie snelle afhandeling van de orders mooi verpakt goede klantenservice

afterpay zou een mooie toevoeging zijn

Pluspunten

mooie kleding en snelle levering in verzorgde verpakking met persoonlijk tintje!

geen

Pluspunten

Een aantrekkelijk divers aanbod van mooie kleding. Regelmatige aanvulling is prettig. Ik hoef de stad niet in om winkel in/uit om iets te zoeken. Ik krijg melding van nieuwe items

Pluspunten

Vlot qua leveren - hebben mijn favoriete merk (Kyra & Ko) - en altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij: TOP! Ooit zelfs eentje met "Wat leuk dat je weer iets bij ons hebt gekocht." Maakt het "bijna" als een "echte" shop-ervaring (als ze je onthouden!). Blijft mijn favo shop als het gaat om shoppen qua K&K collectie, is de eerste waar ik altijd kijk (zonder uberhaupt eerst naar de K&K official site te zijn geweest).

Collectie Kyra & Ko iets breder? Blijft lastig, ik begrijp dat je niet alles kunt inkopen maar ik shop soms (eigenlijk: steeds vaker) bij een andere (online) winkelier omdat net dat ene gewenste artikel van een collectie alleen elders verkrijgbaar is (of in de gewenste maat). Maar goed, dit is een zeer individuele beoordeling, mede wegens de voorkeur voor een merk. En als officiele reseller van het merk, zou ik als consument hopen dat je ergens kunt aangeven of je een artikel wilt hetgeen niet "in de winkel aanwezig is" en PB toch voor je kan regelen. Een ander idee zou misschien zijn een "outlet" shop van collecties van tijd geleden. Zo heb ik via Markplaats toch een (vervangend -> oude versleten) jurkje op de kop kunnen slaan die zij misschien ook wel hadden gehad(?).

Pluspunten

Altijd perfect!

Geen.

Pluspunten

Leuke collectie, veel variatie (stijl en prijs). Goed te zien hoe kleding staat door foto’s van modellen, snelle levering

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.