Pluspunten

Zoals altijd goede en snelle service.

geen

Pluspunten

Nette levering

Ik had diverse artikelen besteld en ze waren samen in één vloeitje ingepakt. Bij het uitpakken scheur je snel dit papiertje. Als je spullen terug wilt sturen kun je dit niet met hetzelfde papiertje doen en ligt het mooie artikel onbeschermd in de doos. Leg voor de zekerheid een extra vloeitje onder in de doos zodat ik de retour net zo netjes kan terug sturen zoals ik het ontvangen heb.

Pluspunten

Snelle bezorging. Alles netje verpakt. Bestellen gaat makkelijke en collectie is heel groot. Kortom: heel fijne webshop!

Pluspunten

Snel en accurate levering

Pluspunten

Altijd tevreden over alles.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

Goeie website, mooie produkten, snelle levering, goede retourservice..

Ik zou het niet echt weten... Misschien af en toe leuke acties met kortingen op een bepaald merk( doen jullie soms al) of op een kledingstuk( bv. een keer alle vesten, of alle korte blazers) of iets dergelijks....

Pluspunten

Snelle service, persoonlijk

Heb ik niet echt

Pluspunten

Correcte service. Prachtige collectie. Zeer goede foto’s. Alles klopt Ik denk de beste webshop die ik ken.

Perfect. O ja: mijn vriend zou graag ook perfecte basics willen shoppen. Ernstig tekort aan goed aanbod van goede en mooie mannen basics Maar volgens mij hadden jullie dat vroeger en zijn jullie daarvan afgestapt.

Pluspunten

Veel aanbod, snelle levering, makkelijke retourservice.

Pluspunten

Ruime en gevarieerde collectie van merken, breed assortiment van elegante mode, makkelijk te navigeren website, goede foto's en heldere omschrijving van de items, makkelijk bestellen en retourneren. Mijn favoriet!

Pluspunten

Snel Accuraat

Nvt

Pluspunten

Altijd snelle verzending. Mooi verpakt en aardig briefje erbij.

Pluspunten

Uitgebreide informatie over hoe de maat valt en snelle levering. Mocht je toch willen retourneren dan gaat dit makkelijk en je krijgt snel je geld teruggestort.

Pluspunten

Prachtige webshop. Zeer gevarieerd aanbod. Inspirerend lookbook! Afbeeldingen geven een uitstekend beeld van de artikelen. Veel en goede informatie. Alles uiterst toegankelijk. Vraag & antwoord via de chat verloopt zeer bevredigend. Verzending en retourneren: top! Ik ben al jaren heel enthousiast en tevreden, geweldig concept en uitvoering!

Pluspunten

Betrouwbaar. Snelle levering. Goede foto's en mooie producten. Top!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop mooie luxe merken goede service En snelle bezorging. Ik bestel er graag

Geen minpunten

Pluspunten

Gewoon een heel fijn bedrijf waar je zonder dat er alarm bellen rinkelen kunt bestellen en ook retourneren. Dank hier voor.

Ik zeg gewoon doorgaan zoals het nu is.

Pluspunten

Snelle levering en zeer groot steeds aanbod.

Pluspunten

Snel, zeer zorgvuldig ingepakt en altijd een persoonlijk handgeschreven berichtje er bij ! Super !

Geen enkel

Pluspunten

snelle bezorging, prima producten.

Pluspunten

Mooie collectie Goede presentatie Goede service Mooi verpakt met een persoonlijke touch

Pluspunten

goede website, kleding is goed te zien, makkelijk navigeren en snel en makkelijk betalen. Bezorging ook soepel en snel.

Iets minder dunne modellen gebruiken. Ben zelf echt niet dik, maar het ziet er toch altijd heel anders uit dan op de site. 2) als een artikel uitverkocht is, kan je meestal aangeven dat je het wil horen als het artikel weer beschikbaar is. Kan deze informatie ergens in je accountinfo vastgelegd worden zodat je later nog kan kijken waar je om gevraagd hebt?

Pluspunten

Snelle levering, superhandige efficiente retourservice, keurig verzorgde levering! Uitstekend!

Pluspunten

Zeer correct

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen