Pluspunten

Snelle correcte behandeling

Pluspunten

Mooie kleding, vriendelijke service.

Pluspunten

Al jaren een zeer tevreden klant hier! Koop hier veel, van vrije tijds kleding tot aan zakelijke kleding. Er is een fantastische diversiteit aan kleding. Site is ook heel overzichtelijk, voor mij heel belangrijk. Bij de klantenservice werken hele leuke mensen die altijd snel reageren en heel klantvriendelijk zijn en met je meedenken. ik ben en blijf verslaafd aan deze webshop!

Wat ik leuk en handig zou vinden: een virtuele kledingkast van alles wat je tot nu toe gekocht hebt bij PB in plaatjes in een overzicht gezet. Helpt goed bij een volgende aanschaf. Klein verbeterpuntje: iets snellere creditering bij retouren, maar dat is een kleinigheidje

Ze zijn met sommige producten duurder dan retail. Jammer!

Pluspunten

Super fijne merken en snelle levering!

Pluspunten

Ruime keuze, makkelijk bestelproces en snelle levering.

Pluspunten

Fijne kleding; betere kwaliteit, zachte en comfortabele stoffen. De persoonlijke kaart als het gestuurd wordt maakt het helemaal af. Kado voor jezelf :-)

Pluspunten

Erg mooie kleding en goede service!

Nog een paar iets beter betaalbare merken toevoegen

Pluspunten

goede service, persoonlijk bericht, eenvoudig retourneren, gemak, snelle levering, goede communictaie

Pluspunten

Snelle levering; persoonlijke benadering; correcte afhandeling bij retouren - nemen mij als klant serieus. Hebben een goede collectie.

Op dit moment weet ik er geen

Pluspunten

Erg goede collectie, fijne website, snelle levering, goede returns

Pluspunten

Snelheid van levering, klantvriendelijkheid,

Nvt

Pluspunten

Snelle levering Mooi en persoonlijk verpakt Goed assortiment

Pluspunten

Leuke verpakking en een persoonlijke kaartje bij je bestelling. Goede, gratis, retourservice

Pluspunten

Leuke webwinkel.

Pluspunten

Snelle service overzichtelijk aantrekkelijk ogende website. IK VIND HET DE BESTE WEBSHOP! Al vanaf het begin groot fan.

TEVEEL leuke merken en mooie items...'het zou verboden moeten worden!?' GEEN aan/of op-merkingen. Zou ik dichterbij wonen zou ik dolgraag bij jullie willen werken.

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering.

Pluspunten

Goed aanvullend advies via mail. Snelle bezorging. Product werd keurig verzonden met persoonlijk berichtje.

Pluspunten

Mooie basic producten en goede service

Kan even niets bedenken. Behalve dat sommige producten heel prijzig zijn en dat er vrijvaak producten in gangbare maten niet meer voorradig zijn.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.