Pluspunten

prachtige kleding, goede service, altijd blij met bestelling

kan niets verzinnen

Pluspunten

fijne persoonlijke benadering

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering en snelle afhandeling van retour

Pluspunten

Zeer goede weergeving van de kleding. Prima service Snelle levering

Breedte van broekspijpen noteren, zoals jullie dat wel bij de lengte doen.

Pluspunten

Quality en goede service!

Meer voorraad

Pluspunten

Snel, mooie spullen en dat je nu gratis kan retouren met een post nl sticker al erbij is top

Pluspunten

Snelle service. Zeer goed verzorgd. Vriendelijk. Mooie overzichtelijke site. Fijne merken.

Ga zo door

Pluspunten

Snelle service, super verpakt en vriendelijk, handgeschreven kaartje erbij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Achteraf betalen ook mogelijk

Pluspunten

Mooie kleding. Service en levering zijn zoals ik gewend ben van PB: perfect.

Geen verbeterpunten te benoemen, gewoon zo doorgaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, goede (telefonische) aanvullende informatie, zeer vriendelijke medewerkers, perfecte service. En ja, niet te vergeten: mooie artikelen van prachtige merken!

Altijd kostenloze verzending! ;-)

Pluspunten

Top service! Heel tevreden!

Pluspunten

Betrouwbaar. Snelle levering. Goede maattabellen waardoor maat bijna altijd klopt. Goed ingedeelde en makkelijk bedienbare website. Goede fotoos. Vriendelijk personeel (persoonlijk handgeschreven bericht bij de levering, vriendelijke en snelle, goede klantenservice). Netjes afgeleverd en verpakt. Goed bereikbaar. Een zeer goede verbetering vond ik de overgang naar betaalde retourkosten . (antwoordnummer) via reguliere post. Over het algemeen kwalitatief hoogwaardige producten. Zeer hoge vernieuwingssnelheid assortiment ( bijna dagelijks).

Ondergoed van is Calcin Klein is van zeer matige kwaliteit, het verwast snel met verlies elasticiteit en pluisjes vorming ondanks voorzichtige behandeling op handwas in een waszak. Verder is deVoorraad per product klein. Hoewel ik nogal vaak aangeef gewaarschuwd te willen worden als het weer beschikbaar is gebeurt het zelden dat een product weer beschikbaar komt. Tip: als er veel mensen naar een artikel vragen (dat zou je moeten kunnen zien) zorg dan dat het weer beschikbaar wordt/bestel het dan weer bij de groothandel.Als ik alleen al afgelopen jaar 25 keer zo een bericht gestuurd heb, zal het neem ik aan vaak voorkomen en is het rendabel het weer in het assortiment te nemen. Tip: bij de maatvergelijker is het prettig als er meer recentere aangeschafte kleding gebruikt getoond. Immers de maat kan veranderen....ik zou liever artiekem in de vergelijker hebben van het kaatste half jaar en niet van meer dan een jaar geleden. Tip: houdt Ba&sh broeken in het assortiment, krijg ik waanznnig veel complimenten over, men vraagt vaak waar ik het gekocht heb.Tip: zet ook een wat goedkopere klasse tassen in het assortiment.

Pluspunten

Snelle en fijne bezorging! Kleding zorgvuldig verpakt met een lief, handgeschreven, kaartje er bij.

Pluspunten

Prachtige grote collectie. Kleding wordt mooi getoond. Snelle correcte service. Zeer gebruiksvriendelijk.

Geen!

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering. Altijd goed verpakt en correcte mail waarin staat wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Pluspunten

Veel keuze en goede service mbt retour mogelijkgeden

10werkdagen duurt het voordat geld teruggestuurd wordt. Dit is erg lang

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, flexibel, klantvriendelijk, goede producten

Pluspunten

Snelle levering.

Bij retourzending een snellere restitutie .

Pluspunten

Klantenservice is top, ze hebben echt verstand van materiaal en maatkeuze en denken met je mee. Ik wilde ruilen voor een S, die waren op en ze kon meteen in het systeem een S reserveren die retour zou komen van een andere klant!

Ik zou nog wel wat meer kleur/ mooie prints willen zien in het assortiment. Maar ja, de naam is natuurlijk niet voor niks basics ;-).

Pluspunten

Leuke kleding. Goede service. Handgeschreven kaart.

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.