Pluspunten

prachtige basics, mooie stoffen, goede kwaliteit, snelle en nette levering

Pluspunten

Pluspunten

Prachtige kleding en zeer goede en ook snelle service

Volgens de maattabel zou een bepaalde maat goed zijn maar de kleding bleek toch te klein, helaas. Ik kon gratis retourneren dus geen probleem maar wel jammer...

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakt, persoonlijk kaartje (handgeschreven). Prima kwaliteit, duidelijke en uitgebreide website

geen

Pluspunten

Mooie kwalitatieve collectie, snelle levering en mooi verpakt.

Pluspunten

-handige ,aangename website -altijd prima collectie -prettig en veilig idee dat er ook een "stenen"winkel is -informatie tussen bestellen en ontvangen van het product is prima -vlotte en correcte afhandeling van retouren _

geen

Pluspunten

Eigenlijk, alles verdiend pluspunt. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Zeer prettige en zorgvuldige verzorging van de bestelling. Goede kwaliteitsproducten

Pluspunten

Goede service, super verpakt van bestelde artikelen, snelle levering en prima communicatie over ontvangst en retour van artikelen

Pluspunten

snelle levering geld wordt snel teruggestort bij retourzendingen betaal geen kosten bij retourzendingen

als een artikel niet voorradig is en geef aan dat ik het wel graag wil hebben, krijg ik niet altijd reactie

Pluspunten

Werkelijk supersnel!!

Zie geen....

Pluspunten

hele goeie service

Pluspunten

Prima site, snelle service.

Ga zo door

Pluspunten

perfecte kwaliteit en persoonlijke service! Geen teleurstellingen. Ik zal blijven bestellen!

Pluspunten

Duidelijk en informatieve website. Goede style suggesties Snelle en correcte levering Attent de brief bij de levering

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering en makkelijk retourneren

De foto's van de kleding zijn niet altijd even duidelijk/representatief.

Pluspunten

Dit is mijn 2de bestelling bij PB en net als bij de eerste is de service geweldig. Zeer snelle levering (dag nadien) en met zorg verpakte kledingstukken en een persoonlijk berichtje in de doos.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, mooi assortiment, goede service, kosteloos retourneren, persoonlijke touch, goed verzorgde pakketjes.

Pluspunten

mooie collectie zeer goede presentatie van de stukken goede informatie snelle levering het handgeschreven kaartje

eigenlijk niet; vorig jaar vond ik de modellen iets minder klasse uitstralen, beetje teveel zonnebankbruin, terwijl PB toch in het duurdere middensegment zit. Maar dit jaar is het prima.

Pluspunten

Snelle service. Kleding is mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Retourbeleid is goed geregeld.

Geen.

Pluspunten

Mooie collectie, snelle bezorging en makkelijk retourneren

Pluspunten

Goede en snelle service Betrokkenheid Hoge kwaliteit

Herenweg 45

3645DE Vinkeveen

Over PerfectlyBasics

Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.