Pluspunten
Prima assortiment!
VerbeterpuntenArmani Jeans weer in de collectie opnemen.
Pluspunten
snel, veel nieuwe dingen, goede merken
VerbeterpuntenHeel eerlijk gezegd heb ik die niet. Ik vind de service prima en het aanbod prima.
Pluspunten
Alles helder
Pluspunten
Zeer goede service, mooie producten, uitstekende website.
Pluspunten
Positief is dat je kunt komen passen in Haarlem
Pluspunten
Prima betrouwbaar bedrijf! Stylefile heel leuk
Pluspunten
Grote keuze in allerlei kledingstijlen, duidelijke website en een snelle en vriendelijke klantbenadering.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en heel leuk dat er altijd een persoonlijk briefje bij zit!
VerbeterpuntenDe artikelen zijn vak mooier op de website dan in het echt! vaak bestel ik iets en valt het artikel tegen omdat het op de website mooier leek
Pluspunten
Mooie kleding, veel keuzes, goede kwaliteit
Pluspunten
gewoon TOP en goed verzorgd met altijd 'n attent kaartje!
Pluspunten
Gratis verzenden en retourneren. Bij ruiling hoef je niet opnieuw geld over te maken. Direct na ontvangst retourzending wordt nieuwe bestelling verstuurd. Persoonlijk handgeschreven kaart bij de aankoop.
VerbeterpuntenGa zo door qua service en mooie collectie en presentatie.
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Isabeau heeft mij zeer goed geholpen. Ze gaf ook waardevolle adviezen. Maikel had mij per mail accuraat geantwoord. Plezierig om kleren op de vestiging te kunnen passen.
Pluspunten
Gebruik maken van servicepunten Soepel lopende retourregeling Mooi assortiment
VerbeterpuntenIk heb nu paar keer aangegeven dat ik een mailtje wil krijgen als ik een uitverkocht product weer op assortiment is. Dat mailtje heb ik nooit ontvangen. Komt waarschijnlijk omdat er geen assortiment binnenkomt maar wie weet is het een idee om mij dat dan ook te laten weten. Maar dit is dan werkelijk ook het enige dat ik kan bedenken.
Pluspunten
Altijd snelle levering, keurig verpakt en met een persoonlijke wens van de inpakster.
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen