Pluspunten
Alles tot nu toe perfect geregeld.
Pluspunten
Perfect bedrijf
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt en vriendelijk kaartje.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
-Snelle en verzorgde levering -Goede communicatie over bestelling en aflevering -Mooie website
Pluspunten
Mooi aanbod, goede producten, snelle levering, prima website. Het handgeschreven kaartje bij elke bestelling vind ik erg prettig!
VerbeterpuntenMisschien nog een groter aanbod? Ik ben heel erg tevreden.
Pluspunten
Zeer goed service, fantastische merken.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat U moet verbeteren.
Pluspunten
Gewoonweg super winkel!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Perfecte levering! Kleding wordt keurig verpakt met persoonlijke noot. Ook retourservice is goed georganiseerd.
VerbeterpuntenVandaag besteld, morgen in huis.
Pluspunten
super webshop, zeer mooie items en snelle levering en goede service
Pluspunten
Service is snel en goed
Pluspunten
Altijd op tijd je bestelling binnen en altijd netjes goed in gepakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Producten worden op een goede manier gepresenteerd op de website. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Levering is heel netjes en je kan zelf de bezorgdag kiezen.
Pluspunten
Goede en overzichtelijke site. Kleding wordt goed afgebeeld en voldoet aan de beschrijving en afbeelding. Mooie kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering met persoonlijke note en goede communicatie !
Pluspunten
Hele goede service Prijs kwaliteit erg goed Duidelijke omschrijving Mooie foto's
Pluspunten
Snel, persoonlijk
VerbeterpuntenMaat van 1 jurk was niet normaal, stond wel normale pasvorm bij omschrijving
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.