Pluspunten
betrouwbaarheid
Pluspunten
site = top
VerbeterpuntenSoms zijn in winkels alle spullen van een leverancier al binnen. Dan koop ik daar omdat ik het op jullie site (nog) niet zie staan. Later baal ik dan weer als jullie het wel opeens hebben... Maar ja alles plaatsen en fotogrferen gaat natuurlijk ook niet dus daar is weinig aan te doen.
Pluspunten
Mooie merken, snelle levering, goede service en bestelling zorgvuldig verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Bestellen bij Perfectly basics is een feestje. Prettige communicatie.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kwalitatief goede collectie, modieus, snelle service en betaalgemak.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Erg goede website. Geweldige service. Gevarieerde collectie.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Altijd mooie kleding en perfecte service.
Pluspunten
Snel, goed, betrouwbaar, prachtige merken, informatieve website
VerbeterpuntenKlasse
Pluspunten
Handgeschreven kaart Snelle levering
Pluspunten
Geweldig aanbod. Goede beschrijving van producten ook qua maat. En ook nog eens een hele snelle levering.
Pluspunten
Prima service, prima kwaliteit.
Pluspunten
Groot aanbod van mooie kwaliteitsmerken.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Heel goede persoonlijke benadering.
Pluspunten
Mooie producten, perfecte service!
Pluspunten
Het positieve is dat je steeds een mailtje krijgt als er nieuwe spullen zijn. Duidelijk is aangegeven wat er aan materialen in de producten verwerkt zitten. Je zo gemakkelijk, iets wat niet past of toch tegen valt retour kunt zenden, zonder porto kosten. Je meteen een mailtje krijgt als het product verzonden is. En als je iets terug stuurt je geld per omgaande weer op je rekening krijgt gestort.
VerbeterpuntenHet is soms jammer is dat een product voor een bepaalde maat al is uitverkocht als ik de mail krijg.
Pluspunten
Prachtige produkten. Goed zichtbaar en tentoon gesteld.professioneel
VerbeterpuntenEen soort vaste klant systeem. Ik voel het nog steeds alsof ik een nieuwe klant bent. Terwijl ik toch al wat jaren klant ben bij PF. Stukje herkenning als klant. Immers als ik in een winkel mijn kleding koop op een vaste plek onstaat er een klantrelatie.
Pluspunten
Aandacht voor de kleding en klant
Pluspunten
Prettige website, goede informatie, mooie collectie, goede merken, betrouwbare kwaliteit
Pluspunten
Ruim en mooi aanbod van kleding.
VerbeterpuntenGeen :-)
Herenweg 45