Pluspunten
Mooie producten, snelle levering en het feit dat het terug gestuurd mag worden als het niet naar je zin is vind ik geweldig. Dat doe ik overigens zelden want de fotos op de site zijn zo goed en duidelijk dat je heel duidelijk kunt zien wat je koopt.
Pluspunten
De kleding eordt met zorg en persoonlijke aandacht verpakt. Retourzending zeer gebruiksvriendelijk en servicegericht.
Pluspunten
Snelle levering Goede verpakking
Pluspunten
Erg klantvriendelijk. Snelle service
Pluspunten
Erg klantvriendelijk. Je voelt je als klant bijzonder.
Pluspunten
Met zeer veel aandacht verpakt. Attent briefje erbij. Mooi item. Zeer tevreden. Professionele website, mooie fotografie en kookboek.
Pluspunten
Snelle levering,en een leuk handgeschreven briefje!
Pluspunten
Super snelle levering, zelfs naar Singapore!
Pluspunten
Prima service, altijd snel en verzorgde levering.
VerbeterpuntenHet assortiment bestaat naar mijn mening uit teveel dure kleding, zou fijn zijn als er ook wat meer aanbod is in iets goedkopere kleding.
Pluspunten
Mooie kleding, veel keuze , goede service
Verbeterpuntende modellen zijn te mooi, altijd kleine maatjes
bij retouren duurt het te lang voordat het betaalde bedrag wordt terug gestort. 10 dagen is echt veel te lang.
Pluspunten
Zie boven en erg leuk een handgeschreven briefje erbij. Aangenaam.
VerbeterpuntenJurkjes met langere lengte. Ik ben 50 en er is weinig keus in lengte op de knie of net boven. Mijn lengte is 1.72 .
Pluspunten
Snel, keurig verpakt, mooie collectie
VerbeterpuntenSpaarsysteem zou leuk zijn
Pluspunten
All perfect!
Pluspunten
Altijd top!
Pluspunten
Altijd alles PERFECT!!!!
Pluspunten
Levering in China! Binnen een aantal dagen zo'n pakketje met geschreven berichtje in goede verpakking... Feel fijn!
VerbeterpuntenBlijf zo zorgvuldig doorgaan, met een gevarieerde collectie zoals jullie nu voeren met misschien iets meer maat 44...
Pluspunten
Alles is perfect, bedankt!
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen