Pluspunten
goede communicatie klantegerichte service snelle levering geld retour op tijd. mooie seelctie ontwerpers en altijd vernieuwing. genoeg keuze tijdloze kleding,en basics. prima voor volwassen en oudere vrouwen ook,
Verbeterpuntenik zou graag een petite lijn zien xs valt nog ruim ook door oversized modebeeld. andere verpakking?
Pluspunten
Zie boven
Pluspunten
Alles loopt op rolletjes bij dit bedrijf. Een super goede website, snelle levering en indien nodig, alle hulp telefonisch. Niets op aan te merken, niets negatief. Waren alle webwinkels maar zo goed.
Pluspunten
Kwaliteit van de levering is perfect, de kwaliteit van de (informatie op de) site over de items kan beter.
VerbeterpuntenBetere informatie over items op de site, bijvoorbeeld dmv duidelijker foto's, informatie materiaal en maatvoering
Pluspunten
Om PB kun je bouwen, heel betrouwbaar, snel en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenDe mobiele website voldoet niet goed. Anno 2016 had ik van PB inmiddels verwacht dat je op mobiel alles kunt doen dat op desktop ook kan, vooral account-zaken regelen (zoals een retour aanmaken). Echt heel vervelend dat dit niet kan. Verder vind ik het erg lastig dat er geen detail foto's zijn van de producten. Alle foto's worden door PB zelf gemaakt, dan kan er toch ook altijd een foto bij van het materiaal zodat je precies kunt beoordelen hoe het er van dichtbij uitziet?
Beste Christel, hierbij willen we je graag informeren dat het vanaf heden mogelijk is om de retour aan te melden via onze mobiele site. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Maaike | Perfectly Basics Service Team Beste Christel, Bedankt voor het mooie cijfer en de verbeterpunten. Wij nemen je argumenten zeer serieus en zijn hier intern ook hard mee aan het werk. We hopen dan ook dat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Inge | Service team Perfectly Basics
Pluspunten
Goed verzorgde toezending van artikelen. Bedrijf uitstekend!
VerbeterpuntenOp dit moment zou ik het niet weten.
Pluspunten
Mooie kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Mooie collectie, goed website, goede service
VerbeterpuntenHoewel ik altijd goede ervaringen had, had ik deze keer toch wel een hele slechte. Per toeval kwam ik erachter dat het geld van een geretourneerd product na ruim een maand nog niet op mijn creditcard teruggeboekt was. Na telefonisch contact bleek dat ze dit wel geprobeerd hadden, maar dat het door een storing niet gelukt was. Vervolgens was deze terugbetaling 'uit het oog verloren' door een fout in het systeem. Ik kreeg een paar keer excuses en ik geloof ook dat ze te goeder trouw zijn maar als er zulke grote fouten in hun systeem voor kunnen komen, dan vind ik dat een slechte zaak. Tip: check dus even extra of je geld teruggeboekt is.
Beste Saskia, bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. We vinden het erg vervelend dat er iets mis is gegaan met het terugstorten van het retour bedrag van jouw retourzending. Je hebt natuurlijk gelijk dat dit erg slordig is. En daarom nogmaals onze excuses. Wel willen we je graag laten weten dat dit een zeldzaam voorval is en dat we altijd erg nauwkeurig de terugbetalingen in orde maken en controleren. Jammer genoeg is het deze keer aan onze aandacht ontsnapt. Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en we wensen je nog een fijne dag Met vriendelijke groet, Inge | Service team Perfectly Basics
Pluspunten
Mooie kleding, geen verzendkosten, snelle afhandeling retouren, heldere communicatie.
Pluspunten
keurig verzorgt met persoonlijke teint,zoals kaart die erbij zit.
Pluspunten
Wat een snelle levering! En dat tijdens het paasweekend!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goeie collectie, makkelijk bestellen (en terugsturen)
VerbeterpuntenMag nog wel iets hipper, is soms wat braaf
Pluspunten
Ik ben erg blij met de service en mooi merken die jullie ook naar Griekenland versturen! Ook de omschrijving, foto´s etc zijn top!
VerbeterpuntenVerzendkosten naar Griekenland zijn aan de hoge kant...
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen