Pluspunten
Correcte afhandeling
VerbeterpuntenKleine maten, vallen soms groot. Maat xs is zelden 34, maar eerder 38. verschilt wel per merk.
Pluspunten
Communicatie en doen wat je beloofd.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Pakketje snel en netjes geleverd. Wat ik super leuk vond, een kaartje erbij en persoonlijk gericht met de tekst heel veel plezier met je aankoop, voelde als een kadootje, zo zie je het zijn de kleine dingen die het doen.
Pluspunten
Prettige internetwinkel
Pluspunten
Snelheid, heldere communicatie, flexibiliteit (online store maar je kunt altijd bellen of langskomen).
VerbeterpuntenBe and stay as you are!
Pluspunten
Met name de snelle levertijd en dat bij retour sturen in korte het geld weer teruggestort wordt, vind ik heel positief en stimuleert on line aankopen doen.
Pluspunten
De service/klantvriendelijkheid is super. De mogelijkheid om een afspraak te maken en te komen passen, is fantastisch. De spullen uit je shopping bag/favorieten hangen klaar, ook nu word je zeer bekwaam en vriendelijk geholpen.
Perfect!
Pluspunten
Uiterst zorgvuldige behandeling en een uitstekende presentatie, gekoppeld aan een persoonlijke touch bij de luxe verpakking.
Pluspunten
Lang klant zeer tevreden
VerbeterpuntenEnige punt is de bezorging door Post NL: zlechte service. Zou afhalrn bij Kiala pubt / UPC prefereren. Eerder wel UPC mogelijk te kiezen, bij deze bestelling niet. Post afhaalpunten zijn slechts tot 18 uur open.
Beste, bedankt voor de mooie beoordeling. We hebben even nagekeken welke Post NL punten in de buurt langer geopend zijn. Wellicht kunt u voortaan kiezen voor het afhaalpunt bij Hoogvliet, groest 7. Dit punt is bijna alle dagen geopend tot 20:00 uur. Met vriendelijke groet, Maaike | Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Altijd een persoonlijke boodschap bij iedere bestelling.
Pluspunten
Zeer mooie, overzichtelijke site, met goede fotografie van modellen en kleding. Fijne en professionele service
VerbeterpuntenIk ben al heel lang klant maar werkelijk nog nooit een kortingscode of iets dergelijks n mijn mailbox gehad hoewel dit wel beloofd wordt.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden. Verder een compliment aan de modellen,superelegant, beschaafd, heel goed. ga zo door. vriendelijke groet van Annet Janson
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.