Pluspunten
Hartstikke goed!
VerbeterpuntenKan echt niks verzinnen
Pluspunten
Zeer efficient in levering, retouren. PB is flexibel. Heel klantvriendelijk. klant gericht. Mooie website en mooie kleding. Basic, maar nooit saai, modern en trendgevoelig. Veel afwisseling in kleding en stijl.
VerbeterpuntenSoms komt de kleur op de foto niet overeen met de werklijke kleur. De kleuren op de foto's zijn soms lichter en helderder dan in het echt. Laat meer modellen eenzelfde kledingstuk dragen voor een beter beeld van de pasvorm. Soms doet PB dit al. Tip:
Pluspunten
Snelle levering mooie producten
Pluspunten
Enorme keus en goede kwaliteit en modisch
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling
Pluspunten
zie de cijfers
Pluspunten
Mooie spullen van goede kwaliteit, snelle levering.
Pluspunten
Wederom zeer snelle levering van mijn bestelling met een leuk persoonlijk kaartje erbij.
VerbeterpuntenHad 2 t-shirts van het merk American Vintage besteld. Een shirt (wit) was volgens de site het laatste item maar toen mijn bestelling definitief was bleek dat het t-shirt niet meer op voorraad was. Kreeg een mail met de mededeling dat t-shirt z.s.m. wordt nageleverd. Jammer dat er geen levertijd wordt vermeld.
Beste Klant, bedankt voor je mooie beoordeling. Wat betreft de levering, daar zullen we je persoonlijk over benaderen. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Mooie merken/ producten. Overzichtelijke presentatie en goede omschrijving.
Geen. Zeer hoog service niveau.
Pluspunten
Presentatie en het persoonlijke kaartje bij je bestelling (heel sympathiek).
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan!
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt. Retourzendingen worden ook snel en netjes afgehandeld.
Pluspunten
Kwaliteit / persoonlijke 'aandacht'
Verbeterpuntenloyalty program
Pluspunten
Zoals duidelijk is, ben ik zeer te spreken over PB. Mooie kleding, en een eventuele retourzending wordt snel afgewikkeld, toch altijd even afwachten. Dit geeft vertrouwen in een nieuwe aankoop.
VerbeterpuntenKiala bleek niet meer te werken, wist ik niet.
Pluspunten
Snelle levering Netjes verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede merken Snelle levering Snelle terugstorting bij retourneringen Goede communicatie met email bevestigingen
Meer kleurige kleding
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen
Perfectlybasics is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesmode en basics. Het assortiment omvat stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van gerenommeerde merken, met een focus op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Perfectlybasics richt zich op de modebewuste vrouw die op zoek is naar veelzijdige en elegante items, en biedt een uitstekende service, snelle levering en een inspirerende shopervaring.