Pluspunten
Mooi producten, goed gepresenteerd.
VerbeterpuntenIk vind het erg jammer dat je nu onder de € 70 verzendkosten moet betalen. Ik heb nu bijvoorbeeld een t-shirt gezien van € 59,95, maar dan moet ik verzendkosten betalen. Als ik twee dingen bestel en dan maar gewoon 1 artikel terugstuur, is PB ook terug bij af. Maar dat doe ik niet, want dat is niet correct. Ook kun je niets meer reserveren, soms wil ik overleggen of iets mooi is of niet. Dat gaat nu niet meer en is soms iets uitverkocht.
Pluspunten
Eigenlijk ken ik enkel dit bedrijf van mijn bezoeken online. Leuke combinaties, klantvriendelijke site in gebruik en bestellingen met zorg afgehandeld. Ook wanneer het net niet is wat je zoekt kan het gratis retour zoals het hoort. Top.
Pluspunten
Goeie communicatie en aandacht
Ik vind het heel slecht dat je alleen een shoptegoed krijgt en niet je geld terug bij retourzenden
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Tijdens het aanmaken van een retour kun je kiezen voor twee opties: Ruilen, zodat je een shoptegoed ontvangt waarmee je direct een andere maat/artikel kunt reserveren of voor de optie 'geld retour'. Waarschijnlijk heb je deze optie over het hoofd gezien. Je kunt altijd even contact opnemen met onze customer service zodat wij dit voor je kunnen wijzigen indien gewenst. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Team
Pluspunten
Doet wat het beloofd !
Pluspunten
Leuk een persoonlijk berichtje,!
Pluspunten
Mooie website met goede communicatie (bijv: nog één artikel aanwezig), snelle levering, eenvoudige retournering en snelle terugstorting van het aankoopbedrag. In één woord: PB heeft alles wat een goed webshop nodig heeft.
VerbeterpuntenIk ben 64 jaar. Helaas kan ik 55 + niet aanvinken in deze beoordeling
Pluspunten
Mooie collectie, betrouwbaar, snelle levering
Pluspunten
Bovengenoemde punten vind ik meer dan positief
VerbeterpuntenIk mis, ik mag wel zeggen zeer goede klant denk ik, een bonus syteem. Het wordt toch super gewaardeerd als je spaart met je aankopen. €5,- voor jezelf en €10,- voor een nieuwe klant, is een beetje zielig voor trouwe klanten, sorry dat ik het zo zeg.. 2014 kreeg ik nog een leuke attentie met de jaarwisseling, ik wachte trouw de postbode af, maar afgelopen jaarwisseling dus dat ook niet
Pluspunten
Snelle levertijd. Mooie merken. Kortom goede service.
VerbeterpuntenIk kijk eerder op site naar nieuwe items, dan dat ik mail( oud nieuws voor mij) krijg.
Pluspunten
Supersnelle levering, erg goede omschrijving van de kleding met duidelijk de afmetingen erbij. Altijd een leuk briefje erbij.
VerbeterpuntenJammer dat de verzending tot 70 euro niet meer gratis is.
Pluspunten
Snelle levering en altijd persoonlijk briefje erbij
Pluspunten
Nog steeds (al jaren) mijn meest favoriete website. Ik koop bijna nergens anders meer. Heerlijk als 'iemand' al een voorselectie gedaan heeft van de mooiste, kwalitatief goede kleding.
VerbeterpuntenZoomfunctie bij de foto's.
Beste F, Bedankt voor je mooie beoordeling. Erg fijn om dit te horen! Wat betreft de zoomfunctie, dat zullen wij zeker intern bespreken zodat je nog duidelijker de stoffen kunt zien. De afmetingen van de artikelen vermelden wij wel altijd. Wanneer je bij een artikel klikt op 'welke maat heb ik' dan verschijnt er een maattabel met daarin o.a. de lengte het artikel. Met vriendelijke groet, Linda van het Perfectly Basics Service Team
Pluspunten
Snelle levering en ook een snelle en correcte afhandeling bij retourzending of ruiling. Mooie collectie! Vriendelijke mensen achter de telefoon.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooi verpakt! Goede sortering en merken
Pluspunten
prima website, leuke kleding, up to date, aardig aan de telefoon
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles goed aan deze webshop, zij bieden mij als werkende moeder een geweldige collectie aan met bijpassende service en ik kan lekker vanaf de bank shoppen. Een aanrader!
Pluspunten
Leuke merken, snelle levering en een goede service!!!
Herenweg 45
3645DE Vinkeveen